Μεταξύ Πογιάτος και Παούνοβιτς η τελική επιλογή προπονητή στον Παναθηναϊκό

Σε κούρσα για δύο (χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη στην πορεία) εξελίσσεται πλέον η αναζήτηση του επόμενου προπονητή στον Παναθηναϊκό. Μετά τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος είναι εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, εσχάτως έχει κερδίσει πολλούς πόντους και η περίπτωση του Βέλικο Παούνοβιτς.

Με τα τωρινά δεδομένα η επιλογή θα γίνει μεταξύ των δύο, που έχουν υπέρ και κατά. Ο μεν Ισπανός είναι η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα, αλλά η Ρεάλ θα ήθελε να τον διατηρήσει στην Κ19 εκτιμώντας την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει. Φυσικά η απόφαση ανήκει στον ίδιο και σίγουρα το ενδιαφέρον να δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Ο δε Σέρβος είναι ελεύθερος από το Νοέμβριο, αλλά είναι μια επιλογή γνωστή στη διοίκηση, καθώς «έπαιζε» δυνατά και το 2015, προτού προσληφθεί ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Τσάβι Ρόκα έχει μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου τον βρήκε η καραντίνα. Είναι λίγο πιο ακριβή περίπτωση από τον Πογιάτος, αλλά το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται από κάποια ομάδα καθιστά πιο εύκολη την πρόσληψή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις