TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (01/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Σκοτεινός κώδικας». 1958: στην τελετή αγιασμού ενός σχολείου, οι μαθητές κάνουν διάφορες ζωγραφιές, με σκοπό να αποθηκευτούν σε μια χρονοκάψουλα. Μια μαθήτρια όμως γεμίζει την κόλλα της με αμέτρητους τυχαίους αριθμούς. 2008: το συγκεκριμένο σχέδιο της νεαρής μαθήτριας πέφτει στα χέρια του μικρού Κάλεμπ. Ο πατέρας του, καθηγητής στο επάγγελμα, θα είναι αυτός που θα ανακαλύψει ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα προβλέπει με εξαιρετική ακρίβεια τις ημερομηνίες, τους θανάτους και τις συντεταγμένες όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών. Ενώ ο καθηγητής ξεδιπλώνει το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης, συνειδητοποιεί ότι το συγκεκριμένο σχέδιο προβλέπει και τρία γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ακόμη και στα οποία εμπλέκονται αυτός και ο γιος του.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Στα όρια του αύριο». Στο κοντινό μέλλον μία φυλή εξωγήινων έχει καταλάβει τη Γη, ενώ καμία ανθρώπινη δύναμη δε φαίνεται ικανή να ανακτήσει τον έλεγχο του πλανήτη. Όταν ο αξιωματικός του στρατού, Γουίλιαμ Κέιτζ, καλείται να συμμετάσχει σε μια κρίσιμη πολεμική επιχείρηση, η ζωή του θα πάρει μιαν αναπάντεχη όσο και… τελεσίδικη τροπή. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Το περίεργο όμως είναι ότι σε κάθε μια απ’ αυτές τις μάχες ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίζει τους εχθρούς του όλο και πιο στενά, όλο και πιο απειλητικά, με τη βοήθεια της πολεμίστριας των Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Μα είναι πράγματι νεκρός; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;…

Στις 23:00 στην ΕΡΤ2 προβάλλεται η ξένη ταινία «Εγώ η Τόνια». Η αληθινή ιστορία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Τόνια Χάρντινγκ, η οποία κατηγορήθηκε για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ. Το μέλλον της στο άθλημα ήταν αμφίβολο από τη στιγμή που κατέστρωσε ένα απίστευτο σχέδιο με το σύζυγό της για την κατάκτηση του τίτλου. Παρόλο που η Χάρντινγκ ήταν η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε τριπλό άξελ κατά τη διάρκεια πρωταθλήματος, η κληρονομιά της καθορίστηκε για πάντα από τη συσχέτισή της με την επίθεση στη Νάνσι Κέριγκαν. Ένα παράλογο, εξωφρενικό και αληθινό πορτρέτο της Τόνια Χάρντινγκ και της δόξας, ή της απουσίας της, στη ζωή της. Το 1991, η Τόνια Χάρντινγκ κέρδισε το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, ούσα η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε τριπλό άξελ στην ιστορία του αθλήματος. Τρία χρόνια αργότερα, έγινε το επίκεντρο των ειδήσεων, καθώς κατηγορήθηκε για την επίθεση της συναθλήτριάς της Νάνσι Κέριγκαν και αποκλείστηκε για πάντα από την Ένωση Καλλιτεχνικού Πατινάζ των ΗΠΑ. Την επίθεση είχε οργανώσει ο πρώην σύζυγος της Χάρντινγκ, Τζεφ Γκιλούλι και οι συνεργάτες του μαζί με τον σωματοφύλακά της Σον Έκαρντ.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα  (01/06) από την τηλεόραση.

18:15 Αχ αυτή η γυναίκα μου – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Masterchef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:00 Σκοτεινός κώδικας – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Στα όρια του αύριο – Ξένη ταινία – ALPHA TV

23:00 Εγώ η Τόνια – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

00:00 Οι άγγελοι του Τσάρλι – Ξένη ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις