Ψιλιώτης: «Τέλος καλό, όλα καλά»

Τον απολογισμό του αγώνα του στην 3η Ανάβαση Αττικής στα Δερβενοχώρια κατέθεσε ο πρωταθλητής στην κατηγορία του, Κώστας Ψιλιώτης. Ο Βολιώτης οδηγός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση, αφήνοντας όμως αιχμές για τον χρονομέτρη του αγώνα που τον αποσυντόνισε. Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Ψιλιώτη:

«Η 3η Ανάβαση Αττικής στα Δερβενοχώρια, ήταν μια εξαιρετική διαδρομή, πολύ γρήγορη και πραγματικά με ευχαρίστησε. Η Οργάνωση ήταν άρτια απ όλες τις απόψεις και ένιωσα ασφάλεια. Παρατήρηση έχω να κάνω μόνο ως προς τον χρονομετρη, όπου δεν ήμουν ευχαριστημένος και θεωρώ πως ήταν το μελανό σημείο της όλης οργάνωσης.

Η προβολή του αγώνα, με την επιλογή του Γραφείου Τύπου να φέρει στην επιφάνεια τις δηλώσεις των αγωνιζόμενων, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και συνάμα εντυπωσιακό. Ένα μεγάλο μπράβο για την απόφαση αυτή της οργάνωσης!

Ο καιρός μας έκανε το χατήρι να μην βρέξει, όμως θα ήταν καλύτερο να γίνει η ανάβαση άλλη εποχή, μιας και το πολύ κρύο στην περιοχή δεν ευνοεί. Ο κόσμος αγκάλιασε, με την προσέλευση του, τον αγώνα. Θα ήταν περισσότερος αν, όπως είπα, ήταν αλλη η εποχή διεξαγωγής.

Προσωπικά να σας αναφέρω πως το Σάββατο, στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών παρουσιάστηκε πρόβλημα στο λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου μου, το οποίο και επισκευασαμε για την Κυριακή. Την Κυριακή, δυστυχώς στο 2ο σκέλος του αγώνα αντιμετώπισα προβλήματα με το διαφορικό, όπου ήταν αδύνατο να το επισκευάσω και αναγκάστηκα να ανέβω συντηρητικά, για να ολοκληρώσω την εμφάνιση μου και να μπορέσω να τερματίσω. Με το αποτέλεσμα που πήρα στον αγώνα, κατάφερα να παρω την πρωτιά στην κατηγορία Ε εως 2000 cc, αφού το πρωτάθλημα το είχα εξασφαλίσει από νωρίτερα για την κατηγορία μου Έ11.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου Νίκο Καραλή και την AEGEAN OIL, Αλλά και το team μου.

Ο συναγωνισμός ήταν πολύ καλός και θέλω να ευχηθώ σε ολους , διοργανωτές και συναθλητές μου, του χρόνου να είμαστε καλά στηρίζοντας με την προσπάθεια μας τους αγώνες, που τόσο αγαπάμε. »

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις