Κύπελλο Αγγλίας: Σχέδιο για τελικό στο «Γουέμπλεϊ» με 20.000 οπαδούς

Μπορεί η Αγγλία να έχει μετρήσει και να εξακολουθεί να μετρά καθημερινά αρκετά θύματα από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται δεν εμποδίζει το ποδόσφαιρο της χώρας.
Όπως έγινε γνωστό η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί παρουσία 20.000 θεατών στις εξέδρες! Ήδη οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρίσκονται σε επαφές με την Κυβέρνηση προκειμένου να αποσπάσουν το «πράσινο φως».

Κι αυτό καθώς το γήπεδο Γουέμπλεϊ μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμο με την απαραίτητη ασφάλεια, παρέχοντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Έτσι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τις πολιτικές αρχές και τους εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας προκειμένου να παρθεί η απόφαση.

Εξάλλου η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό του FA Cup. Συγκεκριμένα στις 27 και 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η προημιτελική φάση, στις 11-12 Ιουλίου η ημιτελική ενώ ο μεγάλος τελικός στο «Γουέμπλεϊ» θα λάβει χώρα την 1η Αυγούστου.

Κύπελλο Αγγλίας: Τα ζευγάρια της φάσης των «8»
Σέφιλιντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
Λέστερ – Τσέλσι
Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις