Ολυμπιακός: Ανοίγει ο δρόμος για Ονιεκούρου, πλησιάζει ο Ζότα

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι έχουν στρέψει την προσοχή τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Την Κυριακή είναι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και όπως είναι φυσικό αυτό αποτελεί την άμεση προτεραιότητα για τους Πειραιώτες.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Από τη Γαλλία εκείνο που προκύπτει είναι πως ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, καθώς η Γαλατασαράι φαίνεται πως κάνει πίσω για την παραμονή του Νιγηριανού εξτρέμ στο δυναμικό της.

Το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ως δανεικό για έναν χρόνο τον 23χρονο άσο. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αλλά ο παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Ζότα με την Μπενφίκα. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως έχουν φτάσει στο σημείο του ορισμού της οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και η υπόθεση έχει φτάσει στην τελική της ευθεία.

Και για τις δύο υποθέσεις από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν προκύπτει η παραμικρή αντίδραση, αφού όπως αναφέραμε εκείνο που προέχει είναι το αγωνιστικό σκέλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις