TV: Οι ταινίες της Τρίτης (02/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την περιπέτεια «Επικίνδυνες παρέες». Ο μυστικός πράκτορας Ρόι γνωρίζεται με τη γοητευτική Τζουν στη διάρκεια μιας πτήσης. Ξαφνικά όλα θα αλλάξουν στις ζωές τους, καθώς μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις και περιπετειώδεις στιγμές, ο ριψοκίνδυνος Ρόι θα βρεθεί «μπλεγμένος» στα δίχτυα του έρωτα και η Τζουν, αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα βιώσει τις πιο περίεργες καταστάσεις της ζωής της. Η γνωστή συνταγή περιέχει όλα τα υλικά μιας εμπορικής, ψυχαγωγικής, «νόστιμης» ταινίας, που πρωταρχικό στόχο έχει να κάνει το κοινό να περάσει καλά.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ταινία μυστηρίου «Βασικός ύποπτος». O Έβαν Μπερτς, καθηγητής φιλοσοφίας, έχει μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Έλεν και τα δύο παιδιά τους. Μια σειρά, όμως, από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριές του κατά το παρελθόν, έχουν αναγκάσει τον Έβαν να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Όταν κάποια στιγμή θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας νεαρής φοιτήτριας, ο χάρτινος πύργος της οικογένειάς του είναι έτοιμος να καταρρεύσει, αφού η σύζυγός του αδυνατεί να καταλάβει πού βρίσκεται η αλήθεια. Κι ενώ ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ αναλαμβάνει την υπόθεση, για να προλάβει το επόμενο χτύπημα, ο Έβαν έχει ήδη προσεγγίσει μια όμορφη φοιτήτρια, την Άννα, με σκοπό να γίνει η επόμενη ερωμένη του…

Την ίδια ώρα (22:00) η ΕΡΤ 2 προβάλει την κωμωδία «Όλοι οι καλοί χωράνε». Για να αντιμετωπίσει έναν από τους χειρότερους χειμώνες στην ιστορία του Παρισιού, η σοσιαλιστική γαλλική κυβέρνηση ψηφίζει ένα νόμο που υποχρεώνει τους προνομιούχους πολίτες να φιλοξενούν στα σπίτια άπορους. Η εισβολή των τελευταίων σε μια αστική πολυκατοικία που βρίσκεται σε ένα από τα ακριβά Διαμερίσματα της πρωτεύουσας φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή των ενοίκων της.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη  (02/06) από την τηλεόραση.

17:15 Ο μάγκας με το τρίκυκλο – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Δελησταύρου και υιός – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:00 Επικίνδυνες παρέες – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Βασικός ύποπτος – Ξένη ταινία –APLHA

22:00 Όλοι οι καλοί χωράνε – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

00:00 Django ο Τιμωρός – Ξένη ταινία – MEGA

01:00 Σκοτεινός κώδικας – Ξένη ταινία – Open TV

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις