Συνάντηση της Σούπερ Λιγκ με Αυγενάκη για κόσμο στα γήπεδα

Η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει στη δράση με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κι ενώ άπαντες μετρούν αντίστροφα για να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι μετά σχεδόν τρεις μήνες, το θέμα της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα εν όψει της επανέναρξης είναι στην πρώτη γραμμή.

Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της διοργάνωτριας, ο ΟΦΗ πρότεινε να υπάρχει ποσοστό 20% τόσο στα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν όσο και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την συγκεκριμένη πρόταση η Λίγκα την κατέθεσε ήδη στην κυβέρνηση και σήμερα Τετάρτη  θα γίνει συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη επί του θέματος.

Τη Σούπερ Λιγκ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου και ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης. Θα αναλυθεί η σχετική πρόταση και από το ραντεβού αυτό θα προκύψει εάν η κυβέρνηση θα δώσει το τελικό Ok.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις