«Απαντάμε με μαζική παρουσία στο “ναό”»

Στον ανηλεή πόλεμο που δέχεται η Νίκη, η μόνη απάντηση μπορεί να είναι η μαζική προσέλευση στο “ναό” για τον αγώνα με τον Τύρναβο και σε κάθε αγώνα, τονίζει σε ανακοίνωσή του “Blue Club – Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης”. Αναλυτικά:

 

«Κάποιοι ήταν σίγουροι , κάποιοι πανηγύριζαν, κάποιοι νόμιζαν οτι η ανώμαλη προσγείωση την ομάδας μας , θα ήταν η απόλυτη συντριβή μας. Μέσα όμως στις στάχτες, δέν πρόσεξαν τη φλόγα που πεισματικά επέμενε να μένει αναμμένη. Η φλόγα αυτή είναι το φώς που σιγοκαίει εδώ και έναν αιώνα ,και που έχει αντέξει σε άνεμους πολέμου και σε καταιγίδες καταδυνάστευσης. Τροφοδοτείται ανελλιπώς, απο εμάς , απο εσάς , απο εκείνους που έφυγαν, και απο αυτούς που θα έρθουν.

Πάλι φέτος τους τρομάζουμε, πάλι τους κάνουμε να βλέπουν τον εφιάλτη της αναγέννησής μας , ο πόλεμος είναι ανηλεής , απέναντι στην οργή τους, μοναδικό μας όπλο η διοίκηση μας, που ύψωσε μετα κόπων και βασάνων το λάβαρό μας ψηλά. Δέν είναι οι στυγνοί επαγγελματίες παράγοντες, δεν είναι ψυχροί επιχειρηματίες, είναι παιδιά της κερκίδας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι η παρέα μας στους καφενέδες και τα τσιπουράδικα, είναι αδέρφια μας.

Όσο στεκόμαστε δίπλα τους, τόσο θα πεισμώνουν, θα ματώνουν, θα αγωνίζονται. Την Κυριακή, θα είμαστε στο ναό μας, να δείξουμε σε όλους οτι αυτό που χαρακτηρίζει μία ομάδα «μεγάλη» δεν είναι η κατηγορία , αλλά το λαϊκό έρεισμα. Η μοναδική αποστομωτική απάντηση στην πολυμέτωπη επίθεση κατά της ομάδας μας, είναι η μαζική παρουσία μας στο γήπεδο, μόνο έτσι θα κάνουμε πραγματικότητα τους εφιάλτες τους, και θα τους πείσουμε οτι κάθε χτύπημά τους είναι άσκοπο.

Μαζί μπορούμε τα πάντα

Νικάρα στα δύσκολα, τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ…

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Blue Club –Θύρα 3 « Π.Ντοκούζης»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις