Σούπερ Λιγκ 2: Επανέναρξη στις 29 Ιουνίου

Μετά από ένα θυελλώδες Δ.Σ. την Τετάρτη (3/6) οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκ νέου το πρωτάθλημα στις 29 Ιουνίου.

Το τι θα γίνει τελικά θα φανεί στην πορεία, αλλά σε πρώτη φάση κατά πλειοψηφία οι ΠΑΕ επέλεξαν να μπουν ξανά στο χορτάρι σε πρώτη φάση, προσδιορίζοντας το πότε θα πραγματοποιηθεί η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Βέβαια επειδή ο… δρόμος είναι μακρύς μέχρι το τέλος του μήνα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Yπήρξαν ομάδες που δεν ήθελαν να παίξουν καθόλου, ενώ έγινε… μάχη μέρα με τη μέρα για να καταλήξουν στην ημερομηνία 29/6/2020. Βασικό ζήτημα ήταν από πότε θα μετρούσαν οι τέσσερις εβδομάδες, που απαιτεί ως ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας η τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Χανιά και Λεβαδειακός ήθελαν να ξεκινήσει πιο νωρίς το πρωτάθλημα, αλλά εντέλει στη συζήτηση είπαν να γίνει η επανέναρξη στις 22 Ιουνίου, από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε τις 5 Ιουλίου και στο φινάλε η πλειοψηφία είπε 29 Ιουνίου, που ήταν κάπου στη μέση. Την ίδια στιγμή, ο Πλατανιάς ήταν ξεκάθαρος και έλεγε να διακοπεί το πρωτάθλημα, κάτι που μπήκε σε ψηφοφορία, αλλά μειοψήφισε. 

Από εκεί και πέρα, συμφωνήθηκε στο μεσοδιάστημα μέχρι την επανεκκίνηση ειδική επιτροπή να έχει επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την ΕΠΟ και την ΕΡΤ και μην αποκλείεται ότι εκεί θα κριθούν όλα, αφού υπάρχει πάντα στο τραπέζι η αναδιάρθρωση.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις