Θετικός στο τεστ κορωνοϊού ο σύζυγος της 30χρονης Βολιώτισσας

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση κορωνοϊού στον Βόλο καθώς το θετικό δείγμα της 30χρονης μητέρας φαίνεται πως αποτελεί την αρχή μίας ιδιαίτερα δύσκολης ιχνηλάτισης.

Ο σύζυγος της 30χρονης Βολιώτισσας βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του αφού πρώτα μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου διαπιστώθηκε πως κι αυτός είναι φορέας του κορωνοϊού. Ο  29χρονος εργάζεται ως  προπονητής σε τοπική ακαδημία ποδοσφαίρου, οι υπεύθυνοι της οποίας έχουν ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή κι έχουν πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Οι γονείς του 29χρονου γυμναστή βρίσκονται και αυτοί σε αυστηρή καραντίνα καθώς η επαφή με το ζευγάρι που βρέθηκε θετικό είναι καθημερινή.

Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, το ζευγάρι από τον Βόλο επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο φιλικό ζευγάρι στην Καλαμπάκα το οποίο είχε έρθει πρόσφατα από τη Γερμανία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι που ήρθε από τη Γερμανία είναι Βολιώτες που το τελευταίο διάστημα ζουν στο εξωτερικό. Τα συμπτώματα του πυρετού έκαναν την εμφάνισή τους στην 30χρονη μητέρα δύο ημέρες μετά την επιστροφή τους από την Καλαμπάκα, με αποτέλεσμα να επισκεφτούν ιδιωτικό κέντρο υγείας στον Βόλο για να κάνουν  τεστ κορωνοϊού. Το θετικό αποτέλεσμα ενεργοποίησε τον υπάρχοντα μηχανισμό για ανάλογες περιπτώσεις με την 30χρονη να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με ήπια συμπτώματα.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προβούν σε τεστ όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τα δύο ζευγάρια από τον Βόλο. Οι γονείς του 29χρονου δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα, κάτι που προσμετράται στα θετικά της υπόθεσης ,καθώς πρόκειται για εργαζόμενους στον τομέα της εκπαίδευσης. Στον ίδιο τομέα εργάζεται και η μητέρα της κοπέλας του δεύτερου ζευγαριού, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στους αρμόδιους φορείς εντός κι εκτός Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις