Φαινόμενο ο Βολιώτης Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ

Ως το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Βολιώτη Γιάννη Κωνσταντέλια ο Ματιέ Γκόμες. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ και νυν ατζέντης αλλά και «κυνηγός» ταλέντων, ερωτηθείς για τα ταλέντα της Ευρώπης τη δεδομένη χρονική στιγμή, στάθηκε στον 17χρονο μέσο που πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Αγία Παρασκευή Βόλου και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.
Χαρακτηριστικά είπε στο Paok24.com: «Ο Λιχαντζί είναι γεννημένος το 2002, ωστόσο, είναι νοητικά έτοιμος για να παίξει σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και ελπίζω οι άνθρωποι γύρω του να είναι σε θέση να τον προστατεύσουν. Ο Λούκας Λαβαλί είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθώ και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας, δεν είναι τυχαίο που η Λιλ του έχει κάνει ήδη μεγάλο συμβόλαιο.
Τέλος, το μεγάλο μου στοίχημα είναι ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας. Γεννήθηκε το 2003 και παίζει στον ΠΑΟΚ. Κατά την γνώμη μου είναι ένα φαινόμενο! Πιστεύω ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο στην Ευρώπη και θα τον συζητάμε σε τρία χρόνια από τώρα».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κωνσταντέλια το 2013 εντοπίζοντας το ταλέντο του στην Αγία Παρασκευή Βόλου, με τον νεαρό να απασχολεί έντονα πριν από έναν χρόνο τη Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν έτοιμη να δαπανήσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του είπαν τελικά «όχι» στο ενδεχόμενο μετακόμισής τους στη Βαρκελώνη, με τον Κωνσταντέλια να αγωνίζεται φέτος στην Κ19 του «Δικεφάλου του βορρά» υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις