TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (05/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την αισθηματική κωμωδία «Οι φήμες λένε». Η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται τη Σάρα, μια 30χρονη δημοσιογράφο, κλονισμένη επαγγελματικά και συναισθηματικά, η οποία επιστρέφοντας στο πατρικό της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της ανακαλύπτει ένα απίστευτο οικογενειακό μυστικό! Παρακολουθήστε τη Σάρα καθώς ανακαλύπτει μυστικά που υπονοούν ότι η οικογένειά Χάντιγκερ δεν είναι ούτε ήσυχη ούτε κανονική – και καθώς ο Κέβιν Κόστνερ, η Σίρλει ΜακΚλέιν και ο Μαρκ Ραφάλο μπλέκονται σε αστείες καταστάσεις. Η ιστορία βασίζεται σε φήμες! Το γέλιο όμως είναι πραγματικότητα.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας». Ο Μπομπ Χο, ένας υπερκατάσκοπος της CIA, αποφασίζει να εγκαταλείψει τους κινδύνους της καριέρας του και να ζήσει επιτέλους μια ήρεμη ζωή με την φίλη και γειτόνισσα του, Τζίλιαν. Πριν συμφωνήσει όμως η Τζίλιαν να τον παντρευτεί, ο Μπομπ πρέπει να φέρει σε πέρας μια τελευταία αποστολή: να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ιδιότροπων παιδιών της. Όταν λοιπόν η Τζίλιαν αναγκάζεται να φύγει αιφνίδια κάποια στιγμή από την πόλη, ο Μπομπ προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά της προκειμένου να κερδίσει την αγάπη τους. Ένα από τα παιδιά, όμως, θα κατεβάσει κατά λάθος μιαν άκρως απόρρητη φόρμουλα από τον υπολογιστή του. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Μπομπ, ένας Ρώσος τρομοκράτης, απαντά με επίθεση, αναγκάζοντας τώρα τον Μπομπ σε ένα παιχνίδι ισορροπίας ανάμεσα σε δύο ρόλους: αυτόν του κατασκόπου και αυτόν του υποψήφιου πατριού στην πιο απαιτητική και επικίνδυνη αποστολή της καριέρας του!

Στις 23:15 το STAR προβάλει την περιπέτεια «Στενά περιθώρια». Ένας πρώην αστυνομικός απειλεί να πηδήξει από τον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μανχάταν. Ο πλησιέστερος αστυνομικός καλεί ενισχύσεις. Περισσότεροι αστυνομικοί φθάνουν μαζί με πυροσβέστες. Η αστυνομία στη συνέχεια στέλνει μια γυναίκα ψυχολόγο να του μιλήσει. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, όπως εμφανίζονται να είναι…

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή  (05/06) από την τηλεόραση.

18:15 Γάμος αλά ελληνικά – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Μαθητευόμενος μπάτσος 2 – Ξένη ταινία  – STAR

21:00 Οι φήμες λένε – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Η αποφοίτηση – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

22:00 Το μυστικό της ευτυχίας – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας – Ξένη ταινία – ALPHA

23:15 Στενά περιθώρια – Ξένη ταινία – STAR

23:15 Ένας ξένος ανάμεσα μας – Ξένη ταινία – Open TV

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις