ΠΑΟΚ: «Οι μόνες μας επιφυλάξεις αφορούν τις προθέσεις του Αυγενάκη»

Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΟΚ περί παρουσίας κόσμου στα γήπεδα, όπως εκφράστηκε στην τηλεδιάσκεψη από τον αντιπρόεδρο του Δικεφάλου, Μάκη Γκαγκάτση!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έπεσε και πάλι στο τραπέζι της Super League το θέμα της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα. Η θέση του Δικεφάλου ήταν ξεκάθαρη δια στόματος του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική, έστω και κατά ένα ποσοστό, με την υποσημείωση να γίνει σε πλαίσιο ισονομίας.

Τι σημαίνει αυτό σε απλή μετάφραση; Πως δεν είναι δυνατόν να γίνουν κάποιοι αγώνες χωρίς κόσμο και οι αντίστοιχοι του β΄γύρου με παρουσία κόσμου, όπως σημείωναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ κατέστη σαφές -κόντρα στα όσα γράφονται από ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Βαγγέλη Μαρινάκη- πως ο Δικέφαλος είναι θετικός υπό προϋποθέσεις και πώς: «Στην περίπτωση που συζητάμε, οι μόνες επιφυλάξεις μας αφορούν τις προθέσεις του Αυγενάκη που έχει δώσει διαπιστευτήρια. Όχι γενικώς η παρουσία κόσμου στα γήπεδα».

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας, σχολίασε με την σειρά του:

«Θα μπορούσε να περιγραφεί ως “αλητεία”, αλλά έχουμε δει και χειρότερα.

Πως ο ΠΑΟΚ δεν θα προσέφευγε στο CAS, ότι ορίσαμε τον ίδιο δικαστή με την ΕΠΟ κλπ.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, ο Μάκης Γκαγκάτσης τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της παρουσίας φιλάθλων.

Αρκεί να τηρηθεί η ισονομία.

Σε περίπτωση που επιτραπεί η προσέλευση κόσμου μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, στα αντίστοιχα παιγνίδια του δεύτερου γύρου που έγιναν κεκλεισμένων, να ισχύσει το ίδιο.

Ο Ολυμπιακός που δήθεν κόπτεται για γήπεδα με κόσμο, θέλει να παίξει σε άδεια Τούμπα και με κόσμο στο Καραΐσκάκη.
Τόσο απλά…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις