«Βλέπει» Εσπινόζα ο Παναθηναϊκός – Προτάθηκε και ο Φιντάλγκο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, αν και αύριο η ομάδα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει τις επαφές του και από τις συζητήσεις που έχει με ομάδες και μάνατζερ έχουν προκύψει δύο νέα ονόματα στο… μπλοκάκι του.

Ο πρώτος είναι ο Χαβιέ Εσπινόζα. Πρόκειται για κεντρικό χαφ (8άρι για την ακρίβεια) με αρκετά δημιουργικά χαρίσματα και την τελευταία διετία παίζει στην ολλανδική Τβέντε, με την οποία ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Φέτος είχε 20 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ισπανικές ομάδες όπως η Λεβάντε, η Γρανάδα, η Βιγιαρεάλ, η Έλτσε και η Αλμερία, ενώ προέρχεται από την περιβόητη Μασία της Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει πως στο «τριφύλλι» έχει προταθεί και ο Αλβάρο Φιντάλγκο. Πρόκειται για 23χρονο μέσο, ο οποίος από τα 16 του βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα παίζει στη β’ ομάδα του ισπανικού συλλόγου.

Φέτος στην ομάδα του Ραούλ είχε 25 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος είναι φαβορί για την διαδοχή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις