Συνάντηση Κοντονή, Μεϊκόπουλου και αντιπροσωπείας της Νίκης για το -11

Συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, είχε αντιπροσωπεία της Νίκης Βόλου, μετά από ενέργειες του βουλευτή Μαγνησίας, κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου. Από την πλευρά της Νίκης παρευρέθησαν οι Βασίλης Λάμπρου, Θάνος Θεοδώρου και Στέργιος Φάτσης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goalpost.gr, επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα που ταλανίζουν το βολιώτικο Σύλλογο και κυρίως οι τελευταίες εξωαγωνιστικές εξελίξεις με την αφαίρεση 11 βαθμών από την ΕΠΟ. Οι εκπρόσωποι της Νίκης αλλά και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος εξήγησαν στον Υπουργό το άδικο των αποφάσεων. Συγκεκριμένα τόνισαν πως είναι άδικο να βαραίνουν το ερασιτεχνικό σωματείο ποινές που αφορούν την ΠΑΕ, ενώ για την αφαίρεση των πέντε βαθμών από το παιχνίδι με τον Πιερικό, υποστήριξαν πως αν και το γήπεδο δεν είχε άδεια τέλεσης αγώνων, υπάρχει κυβερνητική υπουργική απόφαση που δίνει παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο για τα γήπεδα που δεν πληρούν τις καθορισμένες προδιαγραφές.

Από την πλευρά του ο κ. Κοντονής ανέφερε πως για το μείον έξι δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς θα ερχόταν σε μετωπική σύγκρουση με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Όμως πρότεινε να κάνουν μία έρευνα μήπως μπορούν να δικαιωθούν δικαστικά.

Για τον μηδενισμό με τον Πιερικό, ο Υπουργός υποστήριξε πως εφόσον υπάρχει ΚΥΑ δεν έχουν να φοβηθούν κάτι γιατί πλέον τις αποφάσεις τις παίρνουν τακτικοί δικαστές, οι οποίοι δεν επηρεάζονται και ακολουθούν το γράμμα του νόμου.

Συμπληρωματικά ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος κατέθεσε στη βουλή αναφορά προκειμένου να υπάρξει κοινοβουλευτικός έλεγχος ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να αδικηθεί η Νίκη, στις δύο αυτές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις