Το “αντίο” του Λάκη Μπακάλη στον Θησέα: Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά

Το δικό του «αντίο» στην ομάδα του Θησέα είπε ο Λάκης Μπακάλης, μέσω επιστολής του στα ΜΜΕ. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Αγριάς αναφέρει πως δρόμοι χωρίζουν φιλικά και ευχαριστεί τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τον κόσμο του συλλόγου καθώς όλοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην εντυπωσιακή πορεία της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η επιστολή του Λάκη Μπακάλη:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, δύο υπέροχες σεζόν στην ομάδα του Θησέα Αγριάς αποτελούν παρελθόν. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω, τη διοίκηση της πρώτης και πιο δύσκολης σεζόν, μίας σεζόν με τις δυσκολίες της απειρίας στη Γ’ Εθνική για την ομάδα που όμως στέφθηκε με επιτυχία, με τη σωτηρία της ομάδας που έθεσε τις βάσεις για τη δεύτερη χρονιά.

Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση που κλήθηκε να συνεχίσει αυτό το έργο και ανταπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία καθώς το τέλος της χρονιάς βρήκε την ομάδα στην ιστορική για αυτή 2η θέση της Γ’ Εθνικής.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κατά καιρούς άμεσους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης χρονιάς Απόστολο Τζιτζιλιώνη για την συμμετοχή τους σε αυτές τις επιτυχίες.

Τέλος και πάνω από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτών των τεράστιων επιτυχιών, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που άοκνα και αγόγγυστα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να τον υπερβούν, προκειμένου να γραφτεί η ιστορία αυτών των δύο σεζόν.

Ευχαριστώ επίσης τους φίλους της ομάδας, τον υπέροχο κόσμο της Αγριάς, που με πολύ αγάπη αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με τον ενθουσιασμό του έδωσε την ώθηση σε όλους εμάς, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τους ευχαριστώ όλους για την συνεργασία, εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και εύχομαι στην ομάδα του Θησέα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εις το επανιδείν».