Οι Βεταράνοι της Νίκης αποχαιρετούν τον Γιώργο Καζανίδη

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση προς τον παλαίμαχο άσσο της Νίκης, Γιώργο Καζανίδη, εξέδωσαν οι Βεταράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Άλλος ένας ένδοξος Βετεράνος ποδοσφαιριστής της Νίκης μας αποχαιρέτησε χθες ,για να συναντήσει εκεί ψηλά όλους τους αγαπημένους μας. Ο Γιώργος ήταν γέννημα της Ν.Ιωνίας και η αγάπη για την Νίκη ήταν δεδομένη. Από μικρός βρέθηκε στο γήπεδο φορώντας την γαλάζια φανέλα και ως συνέχεια να συμβάλει και αυτός ποδοσφαιρικά στην άνοδο της ομάδας μας το 1960 στην Α΄ Εθνική.

Το 1975 ως προπονητής οδήγησε την αγαπημένη μας ομάδα στην Β΄Εθνική. Αξέχαστο παραμένει το παιχνίδι μπαράζ στο Κριεκούκι, όπου κερδίσαμε και ξανά βρεθήκαμε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την ίδια χρονιά με την καθοδήγηση του ως προπονητής, η Νίκη στην Λαμία στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών κέρδισε τον Α.Π.Ο. Ρουφ και μας έφερε στην Ν.Ιωνία το βαρύτιμο έπαθλο.

Ήταν επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας, και συνέβαλε με την προσφορά του τα μέγιστα. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαίρου της Νίκης αναγνωρίζοντας την προσφορά του Γιώργου Καζανίδη και θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη συνεισφορά του, τον τίμησε με μία αναμνηστική πλακέτα.

Στην φωτογραφία παραλαμβάνει την πλακέτα από τον Πρόεδρο της Νίκης Στέργιο Φάτση.

Γιώργο θα σε θυμόμαστε ως άριστο προπονητή και υπέροχο άνθρωπο.Με τις πολύτιμες συμβουλές σου εκτός από ποδοσφαιριστές, το μέλημα σου ήταν να πλάσεις ωραίους χαρακτήρες
Αιωνία η μνήμη σου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις