“Όρθια” με Κισσαμικό η ΑΕΛ με 10 παίκτες (video)

Παρότι βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ απέναντι στον εντυπωσιακό Κισσαμικό, παρότι έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Ντόστανιτς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες ως τώρα.
Οι βυσσινί…

βέβαια με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες (στην κορυφή της Football League), οι Κρητικοί με μία νίκη και πέντε ισοπαλίες!
Κόντρα στο κακό πρώτο μέρος, το δεύτερο τα ‘χε όλα! Μόλις στο 49′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Μάντζη, ενώ τα πράγματα για την ΑΕΛ έγιναν χειρότερα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Διότι δεν έφτανε που ο Γιοβάνοβιτς αποβλήθηκε στο 56′ (δεχόμενος δύο κίτρινες σε διάστημα έξι λεπτών), ήρθε ο Ταραλίδης στο 58’ να «εκτελέσει» τον Ξενοδόχοφ και να γράψει το 2-0.
Κάπου εκεί θίχτηκε ο εγωισμός των φιλοξενούμενων και παρά το ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, έβγαλαν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Μαρουκάκη στο 75′ να μειώνει –με προβολή- και με τον Κάπο τρία λεπτά αργότερα να ισοφαρίζει, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Λαζαρίδη σε όμορφο πλασέ του Πάτο.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΛ κυνήγησε και την ολική ανατροπή, έκλεισε… ασφυκτικά στα καρέ του τον Κισσαμικό, όμως στις 1-2 ευκαιρίες που δημιούργησε δεν βρήκε το χρυσό τρίτο γκολ.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης (73′ Σακελλαρίου), Πότσι, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης (56′ Βαττής), Λώττας, Μάντζης, Μάνιας (80′ Ευθυμιάδης).
ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος (54′ Κομεσίδης), Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (60′ Ροβίθης), Μπόγιοβιτς (18′ Καπός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις