Γ΄ Εθνική: Άλλη μια ομάδα προς αποχώρηση

Πολύ κοντά στην απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ο Πανακρωτηριακός, ομάδα των Χανίων. Αυτό προκύπτει μετά τη συνάντηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Καθιανών μεταξύ μελών της διοίκησης και ποδοσφαιριστών.

Όπως φαίνεται, η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μανώλη Σβουράκη έχει ουσιαστική βάση και θα πρέπει να θεωρείται περίπου ως βέβαιο ότι ο Πανακρωτηριακός θ’ αποσύρει τη συμμετοχή του από την Γ’ Εθνική. Για ν’ αλλάξουν αυτά τα δεδομένα θα πρέπει είτε να πάρει πίσω την απόφαση του ο Σβουράκης, πιθανότητα που δεν έχει καμία ρεαλιστική βάση, είτε να βρεθεί κάποιος με σεβαστό οικονομικό υπόβαθρο και να μπορέσει ν’ αναλάβει ουσιαστικά τις υποχρεώσεις της ομάδας…

Επί της ουσίας, η συμμετοχή της ομάδας του Ακρωτηρίου στην Γ’ Εθνική που εξ αρχής φάνταζε ως δύσκολη, αποδεικνύεται αδύνατη. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Πανακρωτηριακός θα επιστρέψει στο τοπικό μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην Γ’ Εθνική, όντας από τις ομάδες που ξεχώρισαν, καταλαμβάνοντας άλλωστε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τη θέση που “αδειάζει” στην Γ’ Εθνική και αν αυτή θα καλυφθεί από τον Απόλλωνα, τρίτο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ή θα παραμείνει επί της ουσίας κενή και η διοργάνωση θα διεξαχθεί με 15 ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις