Στην SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου ο Βολιώτης Κώστας Μιμίκος

Στην SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Μιμίκος, ο οποίος αγωνίζονταν μέχρι το 2017 στον Κένταυρο Αγριάς. Ο Βολιώτης πίβοτ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ και την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τα χρώματα του Άρη Νίκαιας.

Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

«Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας – μεταγραφή – με τον Έλληνα πίβοτ Κωνσταντίνο Μιμίκο! Ο Κωνσταντίνος Μιμίκος, ανερχόμενο ταλέντο του Ελληνικού Χάντμπολ, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΡΗ Νίκαιας»

 

Σε δηλώσεις του στο e-handball.gr ο Κωνσταντίνος Μιμίκος ανέφερε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που έχω συνεργαστεί οι οποίοι με βοήθησαν να εξελιχθώ, ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Τσιάπα, που με βοήθησε να κάνω το πρώτο μεγάλο βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την καινούργια πρόκληση που βρέθηκε στον δρόμο μου και θα δώσω το 100% για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ανόρθωσης που με εμπιστεύτηκαν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις