Σούπερ Λιγκ: Μεγάλα ντέρμπι σε Τούμπα και ΟΑΚΑ

Το ελληνικό πρωτάθλημα επέστρεψε χθες (6/6) αλλά σήμερα έχουμε τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι στο πρόγραμμα της ημέρας.
Στην Τούμπα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει για την 1η αγωνιστική των play off της Super League 1 και η ημέρα ολοκληρώνεται με το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στις 19:30 ο πρωταθλητής «δικέφαλος» υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό και θέλει να μικρύνει την ψαλίδα, που τον χωρίζει από την κορυφή. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον, αλλά και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά. Από την άλλη, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς θέλει με νίκη να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος. Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τους Πειραιώτες είναι οι τραυματίες Σουντανί και Χριστοδουλόπουλος.Στις 21:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να δει τους παίκτες του να παίρνουν την νίκη ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ και να ανέβουν στη δεύτερη θέση. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον τιμωρημένο Παουλίνιο, αλλά και τον Γαλανόπουλο που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα, ο Αραούχο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη είναι οι Πούγγουρας, Περέα και Μπεκ, ενώ ο Κουρμπέλης τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Πριν τα δύο ντέρμπι, την αυλαία της ημέρας ανοίγει η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης (19:15). Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κάτσε, τον τιμωρημένο Παπάζογλου, αλλά και τους Σουλούκο, Λουφάκη και Γκόλια που έμειναν εκτός αποστολής.

Οι Αρκάδες θα παραταχθούν δίχως τον Ιγκλέσιας που υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά και τον Σουάρεθ που έμεινε εκτός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της Super League 1:

19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (PAOK TV)

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 1)

19:15 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις