TV: Οι ταινίες της Κυριακής (07/06)

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ προβάλει την ξένη ταινία «Faster». Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να κυνηγήσει όλους εκείνους που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του αδελφού του. Ελεύθερος πια, βάζει μπρος το τρομακτικό του σχέδιο για εκδίκηση, να εντοπίσει και να σκοτώσει όλους όσοι είναι στη λίστα του. Δεν θα δράσει ανενόχλητος, όμως, καθώς τον βάζουν στο μάτι δύο αδίστακτοι τύποι που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια «Η Συμμορία των Δώδεκα». Τρία χρόνια μετά τη «Συμμορία των Έντεκα», ο Ντάνι Όσιαν, η συμμορία του και η πανέξυπνη Τες, επανέρχονται στο προσκήνιο δριμύτεροι. Ο διψασμένος για εκδίκηση Τέρι Μπένεντικτ θα ανακαλύψει τα ίχνη τους και θα τους αναγκάσει να πραγματοποιήσουν μια σειρά από «βρόμικες δουλειές» που ξεκινούν από το Παρίσι, τη Ρώμη και το Άμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες. Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουν και να του παραδώσουν το διπλάσιο ποσό από αυτό που του είχαν κλέψει. Παράλληλα, όμως, μία πράκτορας της «Europol» και ένας μυστηριώδης και εκκεντρικός  Γάλλος διαρρήκτης θα κάνουν το παν για να σπάσουν τη συνοχή της συμμορίας και να ματαιώσουν τα σχέδιά τους…

Στις 22:40 το MEGA προβάλει την ξένη ταινία «Baby Driver». Ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Όταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του, ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί και αποτινάξει από πάνω του την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε ένα σκληρό αφεντικό, θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει την ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (07/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:00 Μοντέρνα Σταχτοπούτα  – Ξένη ταινία – ΑΝΤ1

17:45 Οι Μαχητές των Δρόμων – Ξένη ταινία – STAR

18:15  Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ1

20:00  Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50 Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο – Ελληνική ταινία – MEGA

21:00 Ένας Ιππότης για τη Βασούλα – Ελληνική ταινία – STAR

21:00  Ένα Ασύλληπτο Κορόιδο – Ελληνική ταινία – OPEN

21:15 Faster – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Η Συμμορία των Δώδεκα  – Ξένη ταινία – ALPHA

22:00 Η Τρίτη Νύχτα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ2

22:40 Baby Driver  – Ξένη ταινία – MEGA

23:00 Σημείο Υπεροχής  – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

00:45 Η Χαρτοπαίχτρα – Ελληνική ταινία – ALPHA

01:00 T2 Trainspotting – Ξένη ταινία – ΑΝΤ1

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις