«Ο Διαγόρας θα είναι στη Super League 2»

Την πεποίθησή του ότι ο Διαγόρας θα βρίσκεται στη Super League 2 τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Διαγόρας Μαίος Καμπουράκης.

Ο ίδιος, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση που έλαβε η Λίγκα να εισηγηθεί αναδιάρθρωση με τη διατήρηση των τριών επαγγελματικών κατηγοριών, σχολίασε τα ακόλουθα:

«Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς ως Διαγόρας είναι ότι σταματάει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο Διαγόρα θα είναι στη Super League 2 είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο. Σιγά σιγά θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά και αυτό θα το κάνουμε όταν θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Δυστυχώς η προοπτική μιας ενιαίας Β’ Εθνικής με δυο ομίλους χωρισμένους με γεωγραφικά κριτήρια, βλέπαμε ότι θα απορριφθεί με βάση τις δηλώσεις που γινόντουσαν.

Η αδικία είναι ότι  η Football League έχει μόνο τρεις ψήφους στο Δ.Σ. της Λίγκας. Τα μηνύματα που παίρναμε τόσο καιρό αποδείχθηκαν τελικά αληθινά.

Ο Διαγόρας αυτή τη στιγμή δικαιώνεται ως προς όλο αυτά που έλεγε ότι δυστυχώς εξαρτιόμαστε από άλλους σε παραπάνω κατηγορίες για το μέλλον των ομάδων που ανήκουν στη Football League».

rodiaki.gr