Βεργέτης: «Δεν μπορούμε να λάβουμε ακόμα αποφάσεις»

Ο Στάικος Βεργέτης κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψή του τόσο για την επανεκκίνηση της Super League 1, όσο και για το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχημένη χρονιά της Νίκης Βόλου.

Για το αν έχει ανανεώσει ή συμφωνήσει να συνεχίσει στον πάγκο της Νίκης Βόλου: «Αυτή τη στιγμή όλα τα θέματα είναι σε εκκρεμότητα. Μια ο κορωνοϊός, μια η μετέωρη κατάσταση σε ότι αφορά το πρωτάθλημα. Είμαστε μπροστά σε ένα ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης κατηγοριών. Δεν μπορούμε να λάβουμε ακόμα αποφάσεις. Είμαστε σε στάση αναμονής. Η ομάδα είχε μια καλή σεζόν, με μια σταδιακά ανοδική πορεία. Έφτασε σε ένα σημείο να διεκδικήσει μέχρι και τη δεύτερη θέση. Πήγανε όλα καλά, σώθηκε και μαθηματικά η ομάδα ενάμιση μήνα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κάτι που φάνταζε δύσκολο τον Νοέμβριο όταν ανέλαβα. Είχαμε μια επιτυχημένη σεζόν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 1: «Σαφώς δεν θα έχουν τον ρυθμό που είχαν οι παίκτες, αλλά δεν φοβάμαι τόσο τους τραυματισμούς. Και με τις ατομικές και με τις ομαδικές προπονήσεις για ένα διάστημα έχουν φτιάξει τα πόδια τους και τον οργανισμό τους. Στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι ίσως δεν βγαίνουν κάποια πράγματα, από το τρίτο ματς, όμως, και μετά νομίζω θα υπάρχει ένας ρυθμός»

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Είναι μεγάλο ερωτηματικό, ο ΠΑΟΚ χάνει μεγάλη δυναμική από την άδεια Τούμπα. Οι προπονητές ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, ποια είναι τα δυνατά όπλα του καθενός και δεν περιμένω εκπλήξεις στις ενδεκάδες. Όποιος καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, νομίζω, θα επικρατήσει. Αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ψάχνει το νόημα των αγώνων, σαφώς, και θα ήθελε νίκη του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις