Αστεράτη ανατροπή στο AEL FC Arena!

 

Ένα ημίχρονο πολύ καλής απόδοσης, και ένα εντυπωσιακό γκολ – φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, έδωσαν στον Αστέρα Τρίπολης τους τρεις βαθμούς της νίκης, μέσα στο AEL FC Arena, με 2-1 επί της ΑΕΛ, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Οι συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο στο AEL FC Arena ήταν στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά, είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, στο 11’ με τον Μόρα και το 31’ με τον Μιλοσάβλιεβιτς και έφτασε στο γκολ στο 42ο λεπτό.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο διάστημα αυτό ήταν κακός. Χωρίς βοήθεια από τους περιφερειακούς επιθετικούς, με τον Μπαράλες απελπιστικά μόνο στην επίθεση και ελάχιστες φορές απείλησε την εστία του Κρίστινσον, κυρίως στο 18’ με τον Μαρκ Φερνάντεζ που έπιασε αέρα από καλή θέση. Στις καθυστερήσεις με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαράλες, και κέρδισε έπειτα από άστοχη έξοδο του Κρίστινσον, ισοφάρισε σε 1-1, στην δεύτερη τελική του μόλις, στο 45λεπτο (η ΑΕΛ είχε 4 στο διάστημα αυτό).

Το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ήταν διαφορετικό αφού ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοση του και με το εντυπωσιακό φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, έφτασε στην ανατροπή ενώ ήταν κυρίαρχος σε όλο το διάστημα μέχρι το φινάλε. Το γεγονός ότι η πρώτη τελική της ΑΕΛ στο β’ ημίχρονο σημειώθηκε στο 73’ με τον Βινίσιους μόνο τυχαίο δεν είναι αφού οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν. Ούτε ότι το 4-2 στις τελικές του α’ μέρους ήταν 7-8 στο τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον – Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (36’ Ζίζιτς), Μούζεκ (71’ Στελιάνο) – Γκαζάλ (58’ Ηλιάδης), Σεσέροβιτς (71’ Μπούστος) – Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Βινίσιους – Πινάκας (58’ Ασούμπρε)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (84’ Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε – Ντέλετιτς (61’ Ριέρα), Μ. Φερνάντεθ (61’ Σίτο), Λ. Φερνάντεθ (69’ Κρέσπι) – Μπαράλες (84’ Χαουρέγκι)

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις