Ξέσπασμα Μπέου: «Δημοκρατία έχουμε, όχι βαρονία του Μαρινάκη»

Ο Δημάρχος Βόλου κάνει λόγο για «κατασκευασμένα δημοσιεύματα» με συγκεκριμένη πηγή προέλευσης και δίνει…σκληρή απάντηση.

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε σε «κατασκευασμένα δημοσιεύματα» (όπως ο ίδιος τα χαρακτηρίζει), πραγματοποιώντας επίθεση κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά:

«Ο ξεπεσμός των μέσων, ηλεκτρονικών και εντύπων, του εκδοτικού ομίλου του Μαρινάκη δεν έχει τέλος.

Προκειμένου να με βλάψουν, όπως αφελώς νομίζουν, και να ευχαριστήσουν το αφεντικό τους, οι πληρωμένοι αυτοί κονδυλοφόροι δεν διστάζουν να μηρυκάσουν και να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από αναρτήσεις του ιστότοπου των αναρχικών (indymedia) ή να υιοθετήσουν τις αισχρές και απαράδεκτες συμπεριφορές των μπαταχτσήδων του νερού και των φρικιών με τα οποία αυτοί συγχρωτίζονται και συνυπάρχουν, για να κατασκευάσουν διάφορα δημοσιεύματα.

Σε όλο αυτόν το θλιβερό εσμό έχω ένα πράγμα να πω: δεν πρόκειται να λυγίσω και να υποταχθώ στις ορέξεις τους, όπως δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Στους μόνους που υπακούω είναι στους πολίτες του Βόλου τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των οποίων ορκίστηκα να υπηρετώ. Και θα το κάνω παρά το βρόμικο και παρανοϊκό σε βάρος μου πόλεμο.

Αλίμονο. Σε πολίτευμα προεδρευομένης Δημοκρατίας ζούμε και όχι στη βαρονία του Μαρινάκη. Στη Δημοκρατία όπου οι πολίτες, εν προκειμένω του Βόλου, επιλέγουν ποιος θα τους εκπροσωπεί και θα φροντίζει για τα προβλήματά τους. Από αυτούς εγώ θα κριθώ και σε αυτούς θα λογοδοτήσω. Και όχι στα εργαλεία του σάπιου πολιτικού συστήματος, με τα θηριώδη διαπλεκόμενα συμφέροντα, που κατόρθωσαν να φέρουν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.

ΥΓ. Κρίμα για ιστορικά έντυπα, που κάποτε ήταν σύμβολα Δημοκρατίας και πρότυπα δημοσιογραφίας. Και τώρα κατάντησαν το πιο δημοφιλές «αμπαλάζ» προϊόντων στη φρουταγορά του Ρέντη και στην ψαρόσκαλα του Κερατσινίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις