Αθλητές του ΝΟΒΑ στην Εθνική κανόε-καγιάκ

Στα Χανιά βρίσκονται για προετοιμασία με την Εθνική ομάδα κάνοε-καγιάκ ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων οι δύο αθλητές του Ν.Ο.Β.Α., Διονύσης Μπασδάνης και Ειρήνη Στύλα. Ξεκίνησαν την Κυριακή 29 Ιουνίου μια σειρά από προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία από τις 17 ως τις 20 Ιουλίου. Η προετοιμασία των…

…Εθνικών μας ομάδων έχει πάρει ουσιαστικά το δρόμο της τελικής ευθείας και οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 5 Ιουλίου. Οι αθλητές μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έπειτα από τα πρώτα τεστ που έγιναν δηλώνουν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για τους αγώνες.
Η επιτυχία για το τμήμα κανόε-καγιάκ του Ν.Ο.Β.Α. είναι πολύ μεγάλη, αφού δείχνει την πρόοδο του τμήματος και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Στις δύσκολες μέρες που περνούν όλοι οι Έλληνες βλέπουμε πως το μεράκι και η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει αποτελέσματα και διακρίσεις. Οι αθλητές του Ν.Ο.Β.Α καταφέρνουν να συνδυάζουν τα μαθήματα με τις προπονήσεις και να αποδίδουν εξίσου.
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α. κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλο το διοικητικό συμβούλιο εύχονται στους νέους καλή επιτυχία. Επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διακρίσεις που θα κάνουν το άθλημα γνωστό όχι μόνο στους Βολιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.
Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του κανόε-καγιάκ μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις στην ακτή Ν.Ο.Β δίπλα από το κέντρο Rada από Δευτέρα ως Σάββατο 10.00 – 12.00 ή να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος κ. Στέφανο Μπασδάνη (τηλ.6944350720) και Βασίλη Σουγγάρη (τηλ. 6948529773). Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για μια επαφή με το άθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις