“Να ανταποκριθούμε σε όποια κατηγορία και αν παίξουμε”

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης κ. Θαν. Χηνόπουλος στον Planet 90,6 μίλησε για τα πιο σημαντικά ζητήματα του Ο.Φ.Ιεράπετρας. Στη συζήτηση που έγινε το κυριότερο κομμάτι ήταν το οικονομικό σκέλος αλλά και το πρακτικό.

Η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις πολύ υψηλές απαιτήσεις της Super League 2 και είναι έτοιμη για την άνοδο στη Β’ εθνική, μια κατηγορία κάτω από τη Super League.

Όπως τονίζει ο κ. Χηνόπουλος “ο ΟΦΙ έχει αποδείξει ότι στην επαγγελματική κατηγορία τα κατάφερε. Τώρα με τις εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι στην ομάδα τη νέα σεζόν θα δώσουν και τα διαπιστευτήρια τους, και αυτή είναι η θέση της διοίκησης. Επί της ουσίας έχουν δουλέψει σκληρά από την αρχή της σαιζόν με πολλές θυσίες κόπους οικονομικά βάρη κτλ. Αυτό που στέρησαν κάποιοι αρμόδιοι με την αλλαγή του ποδοσφαιρικού χάρτη με αποτέλεσμα την κατάφορη αδικία έπρεπε να τους επιστραφεί. Ο ΟΦΙ ήταν σταθερά μέσα στις πρώτες πέντε ομάδες του πρωταθλήματος, και βρέθηκε και πρώτος, και δεύτερος, ήταν σταθερά 3ος για κάποιο διάστημα και με της τρεις αγωνιστικές που έμεναν θα μπορούσε ίσως να φτάσει και παραπάνω από την τέταρτη θέση. Στόχος με όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι η ομάδα να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται.” 

Τέλος ο πρόεδρος του Ο.Φ.Ι διέψευσε κατηγορηματικά την παραφιλολογία αποχώρησης του από την ομάδα της Ιεράπετρας.

prismanews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις