ΠΑΟΚ: Το μεταγραφικό μοντέλο και ο Ρέμπε

Με τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Όλαφ Ρέμπε οριστικοποιείται και η τριανδρία η οποία θα εκπονήσει και θα εκτελέσει το πλάνο της επόμενης ημέρας στο Δικέφαλο.

Ο 42χρονος Γερμανός θα αποτελεί τον έναν από τους τρεις πόλους που θα είναι υπεύθυνοι για το μεταγραφικό σχεδιασμό στον οποίο θα συμμετέχουν ο προπονητής που θα εισηγείται τις ανάγκες του αγωνιστικού τμήματος και από πλευράς διοίκησης ο Γιώργος Σαββίδης που θα καθορίζει μαζί με την οικογένειά του το μπάτζετ και τη στρατηγική της ομάδας.

Από τη στιγμή που για την ώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει τεθεί θέμα προπονητή – ο Αμπέλ Φερέιρα θα κριθεί από τη συνέχεια της ομάδας στα πλέι οφ- για την ώρα οι τρεις υπεύθυνοι για το μεταγραφικό σχεδιασμό και την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ είναι ο Πορτογάλος, ο Ρέμπε και ο Γιώργος Σαββίδης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά γενικότερα το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ έχει εξηγηθεί στον 42χρονο Ρέμπε και έχει γίνει αποδεκτό από τον Γερμανό για αυτό και προέκυψε συμφωνία.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής θα προκύψουν όταν ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του νέου αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου. Ο Ρέμπε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα ενημερωθεί για τα ανοικτά θέματα του ΠΑΟΚ από τον Μάριο Μπράνκο που θα του παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του.

Κανένα σχόλιο από Μπράνκο
Μάλιστα ο Μάριο Μπράνκο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την εύρεση του διαδόχου του στην πατρίδα του. “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή.

Θα μιλήσω στο τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα είμαι απλώς επικεντρωμένος στην ολοκλήρωση της σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσπαθώ να φτάσω στον τελικό του Κυπέλλου και να κερδίσω ακόμα έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ”, είπε ο Πορτογάλος σε συμπατριώτες του.

Ο Μπράνκο άλλωστε θα συνεχίσει να “τρέχει” τα ανοικτά ζητήματα του Δικεφάλου μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της διαδοχής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις