Στοίχημα: Τρία σημεία που… ξεχωρίζουν!

Για ακόμα μια μέρα (10/06) το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα προσφέρει ωραία σημεία! Το Betarades.gr είναι εδώ με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Αρχικά, εστιάζουμε στο πρωτάθλημα Αυστρίας. Η διοργάνωση παίζει πλέον…. ασταμάτητα και έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εκτός αυτού, η προσοχή μας στρέφεται σε άλλες δύο χώρες. Στη Δανία έχουμε ημιτελικά κυπέλλου, και στην Ουγγαρία κανονικά πρωτάθλημα. Συνολικά, βγαίνει μια τριάδα που… αξίζει! Να τονιστεί, ότι στο site μας βρίσκετε αναλυτική αξιολόγηση της goalbet που έχει και τα σημερινά ματς για στοίχημα! Πάμε τώρα στην ανάλυση των επιλογών μας.

Έρχεται με… φόρα η Ραπίντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Αυστρία. Για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, η Λίντσερ υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης. Το ματς θα γίνει στις 19:30 και έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για αμφότερες τις ομάδες.

Η Λίντσερ πήγαινε για πρωτάθλημα, αλλά η παραβίαση κανονισμών της προκάλεσε αφαίρεση βαθμών. Τώρα, είναι στο -8 από την κορυφή, ενώ βρίσκεται και έναν πόντο κάτω από τη δεύτερη θέση. Αυτός μάλλον είναι πλέον ο στόχος των γηπεδούχων. Πάντως, δεν έχουν επιστρέψει σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή. Πρώτα έχασαν από τη Χάρτμπεργκ με 1-2. Στη συνέχεια, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με τη Βόλφσμπεργκερ. Συνολικά, η Λίντσερ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Φαίνεται… ξενερωμένη από την αφαίρεση βαθμών και δυσκολεύεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ειδικά αμυντικά, εμφανίζει πολλές αδυναμίες.

Από την άλλη, η Ραπίντ Βιέννης προέρχεται από την εμφατική νίκη με 4-0 επί της Στουρμ Γκρατς. Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς έφερε τη Ραπίντ στην τρίτη θέση. Θέλει να μπει στη δυάδα, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Μάλιστα, δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες για να το πετύχει. Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το γήπεδο της Λίντσερ, απέδρασε με το εντυπωσιακό 0-4. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία των γηπεδούχων και έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο και θα προσπαθήσει να παραμείνει από πάνω.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το μομέντουμ και θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, για να μπουν στη δυάδα. Δεν θα φοβηθούν σήμερα και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα από την «πεσμένη» Λίντσερ. Έτσι, επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Σε φόρμα η Χόρσενς

Στη Δανία, σήμερα έχει ημιτελικά κυπέλλου. Στις 19:00 λοιπόν, η Σοντερίσκε υποδέχεται τη Χόρσενς. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, και αν χρειαστεί, πέναλτι. Οι γηπεδούχοι δίνονται οριακό φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν πείθουν τον τελευταίο καιρό.

Η Σοντερίσκε είχε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία τριάδα της κατάταξης, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Υποδέχτηκε τη Σίλκεμποργκ και έμεινε στην ισοπαλία, με το 2-2. Έκλεισε λοιπόν την κανονική διάρκεια αγνοώντας τη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Σε αυτές μέτρησε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά στον όμιλο που συμμετέχει, για να αποφύγει τις περιπέτειες. Το βασικό της μειονέκτημα είναι η άμυνα, αφού δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Μπορεί να έχει οριακό προβάδισμα για τη νίκη στο στοίχημα, αλλά η εικόνα της δεν την καθιστά άξια εμπιστοσύνης.

Απεναντίας, η Χόρσενς έρχεται σε αυτόν τον ημιτελικό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Έκανε το 3Χ3 στο φινάλε της κανονικής περιόδου και τώρα είναι… άνετη στον όμιλο που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνουν «πράγματα και θαύματα» για να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η απόδοσή της και μετά την επιστροφή στη δράση, δεν προϊδεάζει για κάτι τέτοιο. Προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπρόντμπι με 3-2, σε ένα ματς που έδειξε χαρακτήρα. Στο κύπελλο απέκλεισει στους «16» την Άμαγκερ, και στους «8» τη Σίλκεμποργκ. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Η στιγμή του ημιτελικού ευνοεί τη Χόρσενς. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς σε καλύτερη φόρμα και γενικά μοιάζουν ένα κλικ ανώτεροι από τους γηπεδούχους. Θα τους εμπιστευτούμε με κάλυψη. Ποντάρουμε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90.

Με την έδρα και την ποιότητα

Μεταφερόμαστε στην Ουγγαρία, και το πρωτάθλημα της χώρας. Στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής, η Ντιοσγκιόρ φιλοξενεί τη Ζαλαεγκερσέγκι, στις 17:55. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο και με αυτούς θα πάμε στοιχηματικά.

Για την ακρίβεια, η Ντιοσγκιόρ εντοπίζεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει συγκεντρώσει 40 πόντους σε 27 παιχνίδια και στοχεύει στην είσοδο στην τριάδα. Απέχει πέντε πόντους από την τρίτη θέση, και πρέπει να τρέξει ένα καλό σερί για να πετύχει το στόχο της. Την περασμένη αγωνιστική, είχε πολύ δύσκολο έδρα στην έδρα της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος. Για ένα ημίχρονο τα πήγε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι αγώνες για τη Ντιοσγκιόρ, που γενικά βρίσκεται σε καλή φόρμα. Δεν έχει προβλήματα απουσιών για σήμερα.

Η Ζαλαεγκερσέγκι από την άλλη, προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει απομακρυνθεί τρεις πόντους από εκεί και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Νίκησε με 2-0 την Πούσκας Ακαντέμια την προηγούμενη εβδομάδα και παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην άμυνα και κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας που έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Είναι δυνατοί στην έδρα τους και έχουν υπέρ τους την πρόσφατη παράδοση επί της Ζαλαεγκερσέγκι. Επιπλέον, υπερέχουν σε ποιότητα των αντιπάλων τους. Στηρίζουμε τον 1 DNB σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις