Βοσνιάδης: Θέλω να συνεχίσω στη Νίκη Βόλου

Γεννημένος σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια με πατέρα προπονητή και αδερφό ποδοσφαιριστή, ο Βασίλης Βοσνιάδης ασχολήθηκε από μικρός με την στρογγυλή θέα.

Ο 24χρονος μπακ μίλησε για τη Νίκη Βόλου στο pellanews.gr χαρακτηρίζοντας ως πιο όμορφη στιγμή τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και στον πρώτο γύρο της Football League. Η πιο ωραία ποδοσφαιρική μου στιγμή ήταν η φετινή νίκη μας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ένα μεγάλο ντέρμπι που βρισκόμασταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση με την ομάδα μου, και μετά από την νίκη αυτή η ομάδα μας έκανε μια μεγάλη αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα» ανέφερε.

Για τους στόχους του σημείωσε ότι θέλει να βελτιώνεται καθημερινά και να καταφέρνει σκαλί σκαλί να ανεβαίνει επίπεδο, ενώ για το αν θέλει να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου σημείωσε: «Αν είμαι στα πλάνα του προπονητή και της διοίκησης… Η  Νίκη Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και θα ήθελα να συνεχίσω και την επόμενη χρόνια σ’ αυτήν την ομάδα.

Για τους φίλους που έκανε στο γήπεδο υπογράμμισε: «Οι παίκτες που είχαμε στενή επαφή αυτόν τον χρόνο στη Νίκη Βόλου ήταν ο Σωτήρης Μπαλάφας, ήταν σαν μεγάλος αδερφός για μένα με συμβούλευε και με βοηθούσε πολύ. Ο Σάββας Κυριακίδης, παρ’ ότι ανταγωνιζόμασταν στην ίδια θέση, είχαμε πολύ καλή σχέση, με συμβούλευε καθώς είναι πιο έμπειρος από μένα και ήμασταν μαζί στα δωμάτια πολλές φορές. Ο Κώστας Κυριακίδης, ένα εξαιρετικό παιδί, ο Κώστας Καρακώστας, ο νεαρός τερματοφύλακας μας που είναι ένα πολύ ώριμο παιδί για την ηλικία του, και ο Μανώλης Αλιατίδης».

Για τον αδερφό του και για τον πατέρα του σημείωσε: «Ο αδερφός μου είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εδώ και μια δεκαετία και είναι ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, καθώς είχε πολύ θετική επιρροή σε μένα. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Βέροια και ήμασταν αντίπαλοι τη φετινή χρόνια. Για τον πατέρα μου, είναι  κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, καθώς ποτέ δεν ήθελε να μου «φουσκώσει» το μυαλό, με συμβούλευε και εντός γηπέδου αλλά ακόμη περισσότερο με συμβούλευε εξωαγωνιστικά, για τη συμπεριφορά μου σαν αθλητή και σαν άνθρωπο, καθώς ήταν γνωστής του αντικειμένου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις