Για το “δύο στα δύο” με Λαμία οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα Νέων της Football League με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου στις 15.00 με αντίπαλο τη Λαμία, με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «ερθρόλευκοι» του Θωμά Μακρή είχαν νικήσει στην πρεμιέρα με 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας…

…στο βοηθητικό του ΕΑΚ.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως όλα τα ματς του πρωταθλήματος, με τη Λαμία να κυνηγά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, καθώς το περασμένο Σάββατο είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Αγρ. Αστέρα.
Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Θωμάς Μακρής υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κεσίδη, σκόρερ και των δύο τερμάτων κόντρα στην Αναγέννηση, ο οποίος παραχωρήθηκε από την επαγγελματική ομάδα.
«Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες και όπως σ’ όλα τα παιχνίδια η ομάδα θα αγωνιστεί για τη νίκη. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο παιχνίδι με τη Λαμία. Με τα παιχνίδια αυτή η νέα ομάδα θα αποκτήσει ρυθμό και ομοιογένεια, καθώς όπως έχω τονίσει ξανά, οι παίκτες που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό έχουν ταλέντο, αλλά και μεγάλη διάθεση να διακριθούν μέσα από την ομάδα», τόνισε με δηλώσεις του στο goalpost.gr ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θωμάς Μακρής.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γεωργαντάς, με βοηθούς τους κ.κ. Κώνστα και Ντέμο, όλοι από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις