Ντέρμπι Κενταύρου-Ολυμπιακού Κ. στην Α2 χάντμπολ

Τον Ολυμπιακό Κερατσινίου αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριά στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο Κένταυρος θέλει να αφήσει στην άκρη το ατυχές αποτέλεσμα με την ομάδα της Φθίας, μέσα στην Λαμία την προηγούμενη Κυριακή και να αγωνισθεί με…

…το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο επί ενός δυνατού αντιπάλου, όπως αυτός του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η ομάδα του Κερατσινίου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και πήρε τους πρώτους δύο βαθμούς, την προηγούμενη αγωνιστική επί του Τελαμώνα Σαλαμίνας, μέσα στη Σαλαμίνα. Είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά τη φετινή χρονιά. Από την άλλη οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, που θα κατέβουν χωρίς ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο, θέλουν να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά, στον στόχο της παραμονής της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι αναμένεται ενδιαφέρον και συναρπαστικό, εξάλλου μην ξεχνάμε πως τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν πάντα τον χαρακτήρα του ντέρμπι και του αμφίρροπου αγώνα. Οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κενταύρου, θέλουν την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, για να φτάσουν στον στόχο τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις