TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (11/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την δραματική ταινία «Αγάπη σαν ναρκωτικό». Η Μάγκι είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν – ή τίποτα – να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι, του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου “ναρκωτικού”, που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

Στις 23:50 το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «The master». Ο Φρέντι Κιούελ, αλκοολικός και άνεργος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, βρίσκει καταφύγιο στη σέκτα του χαρισματικού Λάνκαστερ Ντοντ, ο οποίος περιδιαβαίνει την Αμερική του ’50 προπαγανδίζοντας το πνευματικό κίνημά του The Cause.

Στις 00:00 το MEGA προβάλει την κωμωδία «Δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα».  Οι φίλοι Γουάλι και Ντέιβ έχουν ένα σταντ πώλησης εφημερίδων στην Νέα Υόρκη και είναι τόσο αντίθετοι μεταξύ τους, όσο μπορεί να είναι δυο κολλητοί. Ο Γουάλι είναι βροντόφωνος, οξύθυμος, θρασύς και αναιδής. Από την άλλη, ο Ντέιβ είναι ήσυχος και ευγενικός, ένας κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Γουάλι είναι τυφλός και ο Ντέιβ κουφός. Ο Γουάλι γίνεται τα αυτιά του Ντέιβ και ο Ντέιβ τα μάτια του Γουάλι, όταν ένας άνδρας βρίσκεται δολοφονημένος έξω από το σταντ των εφημερίδων τους, και, ανάμεσα από τους δύο, αυτοί είναι ο μοναδικός μάρτυρας. Ο Ντέιβ πιστεύει ότι είδε κάποιον – τουλάχιστον είδε τα πόδια της. Ο Γουάλι πιστεύει ότι οσμίστηκε κάποιον- φορούσε το άρωμα Σαλιμάρ. Η αστυνομία πιστεύει ότι βούτηξε τους πρώτους της κουφούς και τυφλούς δολοφόνους. Ακολουθεί μια ξεκαρδιστική καταδίωξη, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να “καθαρίσουν” το όνομά τους. Στη συνέχεια, ο Γουάλι και ο Ντέιβ καταφέρνουν να ξεφύγουν και να ξεγελάσουν ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της Νέας Υόρκης, όπως επίσης μια συμμορία που την αποτελούν μυστηριώδεις, αδίστακτοι εγκληματίες, συμπεριλαμβανομένης μιας όμορφης, αινιγματικής δολοφόνου και του ψυχρού συνοδού της. Ο Γουάλι και ο Ντέιβ ανακαλύπτουν ότι ενώνοντας τις δυνάμεις τους, μπορούν να υπερνικήσουν τις προσωπικές τους αναπηρίες – μερικές φορές με δραματικό τρόπο, αλλά τις περισσότερες με γέλιο – και στο τέλος, οι δυο τους καταλαβαίνουν σε βάθος τους εαυτούς τους και την κατάστασή τους στη ζωή.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (11/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

18:15 Ζήτω η τρέλα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Ριψοκίνδυνοι άνδρες – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Αγάπη σαν ναρκωτικό – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Ο γιατρός έχει τρεχάματα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

22:00 Πέμπτη & 12 – Ελληνική ταινία – ALPHA

22:00 Γιατί εμένα; – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

23:50 The master – Ξένη ταινία – STAR

00:00 Δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα – Ξένη ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις