Γ.Σ. Αλμυρός-Ανάληψη κοντράρονται για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Τοπικό ντέρμπι σήμερα στις 18.00 στον Αλμυρό για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Βόλου επιδιώκοντας την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ενισχύθηκε σημαντικά με τον Παναγιώτη Παπούλια, που έπαιζε στη Μεταμόρφωση, αλλά μάλλον δεν προλαβαίνει το σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα…

…σίγουρα παρών θα είναι ο στρατευμένος Μανώλης Αναγνωστόπουλος, καθώς εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του.
Οι καλαθοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης είναι οι: Βασίλης Θέος, Αντώνης Μητρουλάς, Απόστολος Θεοδώρου, Βασίλης Μπάρδας, Κώστας Συνάζος, Παναγιώτης Μαμούρας, Γιώργος Κουρκούμπας, Γιώργος Καραψιάς, Νίκος Λωρίτης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Χρήστος Γιάγκος, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Χρήστος Μακρής, Λουκάς Ποζιόπουλος, Παναγιώτης Μαμούρας. Παναγιώτης Παπούλιας
Στο αντίπαλο στρατόπεδο επικρατεί κλίμα ευφορίας και όχι άδικα. Το περασμένο Σάββατο η Ανάληψη σημείωσε μια από τις σπουδαίες επιτυχίες στην 31χρονη ιστορία της «γονατίζοντας» τη Νίκη με 73-70. Σήμερα «συγκρούεται» με τον ΓΣΑ και ο Γιώργος Βλιώρας τις προηγούμενες μέρες συνέστησε στους παίκτες του να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς δίνοντας τη δέουσα προσοχή στο συγκεκριμένο ματς.
Οι «κυανέρυθροι» πρόσθεσαν στο ρόστερ τους με τη μορφή του δανεισμού τον Σπύρο Ρόσσιο από τη Μεταμόρφωση, αλλά το ντεμπούτο του θα γίνει την επόμενη αγωνιστική. Επίσης δεν θα έχουν πάλι στη σύνθεσή τους τον Βαγγέλη Τσακιρόπουλο, ο οποίος επέστρεψε μεν από την Αγγλία, αλλά θα λείψει για προσωπικούς λόγους.
Το ρόστερ της Ανάληψης: Γιώργος Ίλτσογλου, Κυριάκος Φωτιάδης, Βαγγέλης Συλεόπουλος, Νίκος Γαλανάκης, Βασίλης Κοντάκης, Βασίλης Ντίκας, Αλέξης Παλάντζας, Αλέξανδρος Λουλούδης, Βαγγέλης Ευαγγελινός, Άγγελος Λουκίδης και Γιάννης Κουτσονοβάκης.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις