Συμπλοκή και μηνύσεις ανάμεσα στους Αφους Αϊβάζογλου

H κόντρα των Αφων Αϊβάζογλου καλά κρατεί. Μόνο που τώρα φαίνεται πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Ο Γιώργος Αίβάζογλου προσέφυγε στην ΕΕΑ ζητώντας να ακυρωθεί η αγορά των μετοχών της ΠΑΕ απο τον ΑΟ Τρίκαλα και αυτό φέρεται να έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΑΟΤ Ηλία. Ο Κυριάκος Θωμαϊδης μιλώντας πριν απο λίγο σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είπε πως τα δύο αδέλφια ήρθαν στα χέρια και πως ο Ηλίας έστειλε τον αδελφό του στο νοσοκομείο συνεπικουρούμενος και απο άλλα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος.Το θέμα είναι αν ο Γιώργος Αϊβάζογλου κατάφερε και πετύχει την ακύρωση της αγοράς των μετοχών και τι θα σημάνει αυτό για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Το δημοσίευμα του Κυριάκου Θωμαϊδη  στο dikisports.blogspot.com έχει ως εξής:

Στην ΕΕΑ εκδικάστηκε χθες η καταγγελία του Γιώργου Αϊβάζογλου κατά της αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ Τρίκαλα από την εταιρεία “ΟΤΟΝΤΗΛ ΑΕ”, στην οποία είναι συνιδιοκτήτης με τον αδελφό του.

Ο Γ.Αϊβαζογλου δεν επιθυμεί την εμπλοκή της εταιρείας του σε ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ ο αδελφός του Ηλίας Αϊβάζογλου έχει ήδη αδειοδοτηθεί ως μέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Μετά την εκδίκαση τα δύο αδέλφια συνεπλάκησαν, αντηλλάγησαν μηνύσεις και ο Γ.Αϊβαζογλου χειρουργείται με πλαστικό τραύμα στο μάτι.

Η ΕΕΑ θα εκδώσει την απόφασή της, αφού κατατεθούν τα υπομνήματα την άλλη Παρασκευή.

Είναι άξιον απορίας με ποια κριτήρια εισηγήθηκε την αρχική αδειοδότηση ο Ηλ.Αρκούδης, μέλος της ΕΕΑ.

sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις