Τσιμπανάκος: Που είναι οι Ολυμπιακάρες που ήξεραν να κάνουν μόνο κακόβουλη κριτική;

Έληξε η διορία που είχε δώσει ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, για όποιον ενδιαφερόταν να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Όπως αναμενόταν δεν εμφανίστηκε κανείς, οπότε η τωρινή διοίκηση θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. «Πού είναι οι Ολυμπιακάρες, που ήξεραν να κάνουν μόνο κακόβουλη κριτική; Γιατί δεν ήρθαν να πάρουν την ομάδα;» διερωτήθηκε μέσω της εφημερίδας “Θεσσαλία” ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος, όντας πικραμένος από την κριτική που του είχε γίνει από μικρή μερίδα οπαδών για διάφορες επιλογές που σχετίζονταν με το φετινό ρόστερ της ομάδας, είχε πριν δύο μήνες προκαλέσει όποιον επιθυμεί να έλθει και να αναλάβει τα «ηνία» της εταιρείας. Η μόνη προϋπόθεση που έθετε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» για τον υποψήφιο επενδυτή ήταν να κατέθετε κάποια εχέγγυα, ώστε να μην κινδυνεύσει η ομάδα να μπλεχτεί σε περιπέτειες.

Ο κ. Τσιμπανάκος είχε δώσει διορία για προτάσεις μέχρι τις 10 Ιουνίου. Είχε δηλώσει ότι μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η παρούσα διοίκηση θα συνέχιζε και την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας τον σχετικό προγραμματισμό. Μάλιστα, επειδή δεν διαφαινόταν κάποια πρόταση, ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό, ενώ έχουν γίνει και ορισμένες συναντήσεις για τα έργα που θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου.

Πράγματι, η διορία έληξε χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον νέων παραγόντων να αναμιχθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Αυτό δεν φάνηκε να εκπλήσσει τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που δήλωσε στην εφημερίδα “Θεσσαλία”:

«Εδώ και δύο μήνες είχαμε κάνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον ήθελε να έλθει και να του παραχωρήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Το μόνο που θέλαμε ως εγγύηση ήταν να μας αποδείξει ότι μπορεί να «τρέξει» μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Να μην την χρεώσει και τη βάλει σε μεγάλο κίνδυνο, όσον αφορά την ίδια της την ύπαρξη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Κάπου είχαμε απογοητευτεί από τα σχόλια που ακούγαμε για τη φετινή μας πορεία. Προφανώς, κάποιοι ξέχασαν πως όταν αναλάβαμε, βρήκαμε μόνο τη σφραγίδα του Ολυμπιακού και χρέη. Τίποτε άλλο… Η ομάδα βρισκόταν με το ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα. Όμως τη σώσαμε, την οργανώσαμε και πέρυσι την οδηγήσαμε ξανά στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας τον τίτλο στη Γ’ Εθνική.

Γι’ αυτό και είπαμε, ότι αν βρεθεί κάποιος πιο δυνατός από εμάς, θα του παραχωρούσαμε τις μετοχές. Τελικά, δεν εμφανίστηκε κανείς. Πού είναι οι Ολυμπιακάρες, που ήξεραν να κάνουν μόνο κακόβουλη κριτική; Γιατί δεν ήρθαν να πάρουν την ομάδα;

Από την πλευρά μας, δεν θα αφήσουμε τον Ολυμπιακό στον… αέρα. Δεν αρμόζει κάτι τέτοιο σε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και δυναμική, καθώς και με χιλιάδες αγνούς φιλάθλους που τον αγαπούν. Από τη στιγμή που έληξε η διορία που δώσαμε, συνεχίσουμε και πλέον σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα, η οποία ελπίζω ότι θα μας βρει στην παραπάνω κατηγορία. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα διοργανώσουμε και μία συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα τοποθετηθώ για όλους και για όλα».