Παίζει κανονικά στην Ευρώπη ο Άρης

Το δικαίωμα συμμετοχής του και τυπικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ της επόμενης σεζόν εξασφάλισε ο Άρης που έλαβε σήμερα άδεια από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν ότι θα κοβόταν σε πρώτο βαθμό.

Αυτή ενέκρινε τον φάκελο βάσει των στοιχείων του οποίου έχουν εξοφληθεί ή διακανονιστεί υποχρεώσεις προς παίκτες, προπονητές, πιστωτές, Δημόσιο και ΙΚΑ που υπήρχαν ως τις 31/12 (φέτος λόγω Κορωνοϊού δεν αποτελεί κριτήριο αδειοδότησης το πλάνο βιωσιμότητας) και δεν λήφθησαν υπόψη οι τελεσίδικες αποφάσεις Πορτίγια, Ούμπιδες, Σιστόν αφού αποτελούν οφειλές της παλιάς ΠΑΕ που τελεί υπό εκκαθάριση.

Σημαντικό ρόλο στην θετική απόφαση των πέντε μελών της επιτροπής έπαιξε η θετική εισήγηση που έκανε τόσο ο διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων Γιώργος Δημητρίου όσο και ο οικονομικός της ΕΠΟ (ορκωτός λογιστής). Τον Άρη εκπροσώπησαν εκτός από τον νομικό Παναγιώτη Μπιλίρη και τον οικονομικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης. Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ θα γίνει το απόγευμα.
sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις