Βοτανικός: «Πράσινο φως» από Αλαφούζο, ερωτηματικό για Ερασιτέχνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πει το «ναι» για μετακόμιση του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, την ώρα που είναι πιθανό να υπάρξει πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», η πρόθεση του Κώστα Μπακογιάννη να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες για κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου (και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη και του εμπορικού κέντρου και όσων προβλέπονται στη Διπλή Ανάπλαση) είναι δεδομένη και δεν φαίνεται να κολλάει κάπου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων δεν είναι διατεθειμένος να δημοσιοποιήσει τις εξελίξεις στο θέμα αν δεν φτάσει στο στάδιο των ανακοινώσεων. Οι επαφές του με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την ώρα έχουν μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η συμφωνία του με την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρείται δεδομένη.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν για παράδειγμα έχει προχωρήσει σε ζητήματα όπως το ύψος του ετήσιου ενοικίου της ΠΑΕ για τη χρήση του γηπέδου, όμως το βέβαιο είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη μετακόμιση του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό.

Πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει με τον Ερασιτέχνη αν καταλήξει σε διοίκηση Πρωτοδικείου εντός του Ιουλίου, αλλά όπως καταλήγει η «Live Sport» τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις