Κόλλησαν στο μηδέν Ακρόπολη και Ν.Α. Νίκης

Στο γήπεδο του Σέσκλου η τοπική Ακρόπολη, φιλοξένησε τους Ν.Α. Νίκης στην πρεμιέρα του Β’ τοπικού. Παρά τις ευκαιρίες και τον καλό ρυθμό του αγώνα οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0.

Το πρώτο μέρος μπορεί να τελείωσε χωρίς τέρματα, είχε όμως θέαμα, φάσεις αλλά και δυνατές μονομαχίες. Σε μία τέτοια ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Παπά καθώς σε εναέρια μονομαχία στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Σφονδύλας με αγκωνιά, έσκισε το φρύδι του μέσου της Ακρόπολης. Στο καθαρό αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων εντός τεσσάρων γραμμών απειλώντας με σουτ εκτός περιοχής με τον Σταμέλο να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε. Στο 11′ δημιουργήθηκε η κορυφαία φάση για το α’ μέρος, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Κολυμήτρα, ο Παγώνης πήρε την κεφαλιά, βλέποντας όμως την προσπάθεια του να σταματάει στο οριζόντιο του Σταμέλου. Τέλος οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν και εκείνοι μια καλή ευκαιρία στο 45′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δαμάσκου, ο Τσιανάκας πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κορέντη.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν την εστία του Σταμέλου στο 48′, με τον Παγώνη να στοπάρει την μπάλα με το στήθος, ύστερα από μεγάλη σαραντάρα μπαλιά του Κ. Κολυμήτρα, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 58′ ένα μακρινό σουτ του Χαλκίδη δεν βρήκε στόχο για τους Ν. Αθλητές φεύγοντας πολύ άουτ.

Ενώ η τελευταία σημαντική φάση μπροστά από τις δύο εστίες, σημειώθηκε στο 85′ για τους γηπεδούχους, με τον Κ. Κολυμητρα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων από την αριστερή πλευρά, όμως το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των Νέων Αθλητών, μένοντας έτσι αυτό το στείρο 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Νικολόπουλο.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη Σέσκλου(Β. Τάχος): Κορέντης, Αξιώτης, Β. Κουνής, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Στύλλας (84′ Χρ. Τσούτσας), Παπάς (38′ λ.τρ. Μπέκος), Παγώνης, Κ. Κολυμήτρας, Πασσιάς.
Ν.Α. Νίκης(Τ. Παρισάκης): Σταμέλος, Χάνος, Τσαπέρτος, Σφονδύλας, Δημούλας, Χαλκίδης, Μπακογιάννης (65′ Χριστίδης), Τσιανάκας, Γκλαβίνης (81′ Ρακής), Σιώμος, Δαμάσκος (46′ Κουτσούκης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις