Με το δεξί ο Πηλέας, 2-1 τον Μαγνησιακό

Ο Πηλέας ξεκίνησε σήμερα (Σάββατο, 7/11) τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας του Μαγνησιακού εκτός έδρας με 2-1. Το παιχνίδι άρχισε στις 3.00 το μεσημέρι και διεξήχθη στο Γήπεδο Δημητριάς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον Α΄ Όμιλο της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΘ. Τα δύο γκολ του Πηλέα πέτυχε ο Ταφίλης στο 27΄ και στο 29΄, ενώ το μοναδικό τέρμα του Μαγνησιακού σημείωσε ο Τσιουρέλης στο 91΄.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ανώτερος του Μαγνησιακού στο πρώτο ημίχρονο ο Πηλέας
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πηλέας ήταν καλύτερος του Μαγνησιακού και δίκαια πήρε το προβάδισμα. Στο 27΄ ο Γιαμαλής έκανε χέρι, με το διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει την αισχάτη των ποινών. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ταφίλης, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τον Πηλέα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βασιλείου ανέτρεψε τον Μπραχιμάι και ο κ. Δημητριάδης έδωσε νέο πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Ο Ταφίλης και πάλι από τα έντεκα βήματα δεν αστόχησε, κάνοντας δύο τα τέρματα του Πηλέα, ενώ το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου.

Ανέβασε στροφές ο Μαγνησιακός στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαγνησιακός πίεσε για να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ ο Πηλέας προσπάθησε να αμυνθεί για να κρατήσει το σκορ. Στο 68΄ ο Τσιουρέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, το φάουλ του Βασιλείου είχε την ίδια κατάληξη. Έπειτα, ακολούθησαν δύο μακρινά σουτ από τον Μπρισμπέο στο 72΄ και τον Βαϊτση ένα λεπτό αργότερα, τα οποία έφυγαν εκτός εστίας. Με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, ο Παλάσης βγήκε τετ-α-τετ απέναντι από τον Παρκιώτη, στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Μαγνησιακού. Στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στο 91΄, ο Τσιουρέλης με σουτ, μετά από κόρνερ από τα δεξιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Φύβγα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μαγνησιακός Βόλου (Βασίλης Πανόπουλος): Παρκιώτης, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Γιαμαλής, Βασιλείου, Νιαώτης, Σιφνιώτης (71΄ Τζίκας), Οικονόμου, Καρακίτσιος (55΄ Γκέρτσο), Τσιάνος, Καραλής (57΄ Τσιουρέλης)
Στον πάγκο: Τσιγκλίφης, Μπαλάς, Βίτσος, Τσιγαρίδας

Πηλέας (Σούλης Κατσικαδάμος): Φύβγας, Καζάκης, Δημουλάς, Ματθαίου, Ζουλιώτης, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Μπραχιμάι, Μπισμπέος (79΄ Παλάσης), Ταφίλης (86΄ Θάνος), Τσακίρης (Στύλας 71΄)
Στον πάγκο: Αγγελής, Παγώνης, Νατσίκου, Τζιάμος, Ντούλας

Σκόρερ: Ταφίλης, Τσιουρέλης
Κίτρινες: Κατσικαδάμος, Βασιλείου, Ζουλιώτης, Κρανιάς, Τσιουρέλης

Διαιτητής: Δημητριάδης
Α΄ Βοηθός: Αναστασίου
Β΄ Βοηθός: Σφυρής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις