Βοήθεια από τον κόσμο περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Σωτήρης Μαυρονάσιος, τοποθετήθηκε και τόνισε πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά για όλες τις ΠΑΕ και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα χρειαστούν 500.000 ευρώ για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνιστεί, είτε στη Φούτμπολ Λιγκ, είτε στη Σούπερ Λιγκ 2, αν γίνει αναδιάρθρωση κατηγοριών.
Γίνεται αντιληπτό από τα λόγια του προέδρου, πως η νυν διοίκηση μόνη της είναι πολύ δύσκολο να σηκώσει το οικονομικό βάρος και θα πρέπει όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό, επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και οι απλοί φίλαθλοι, να βοηθήσουν ο καθένας από την πλευρά του, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει ο Ολυμπιακός και να λειτουργεί αξιοπρεπώς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η νυν διοίκηση δεν σκοπεύει να αφήσει τον Ολυμπιακό στη μοίρα του, ύστερα από τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε τα τελευταία χρόνια, όταν ο σύλλογος από τη διάλυση το 2015, αναγεννήθηκε, στάθηκε στα πόδια του, πέρυσι επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Εδώ και δύο μήνες η διοίκηση της ΠΑΕ έχει απευθύνει πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να έρθει να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας. Κανείς δεν έχει εμφανιστεί, με την πόρτα να παραμένει ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε, πως η ΠΑΕ δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί, υπάρχει πλάνο πάνω στο οποίο κινείται η διοίκηση, όμως για να υλοποιηθεί απαιτείται η συνένωση όλων των δυνάμεων του Ολυμπιακού Βόλου. Επιδίωξη είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και οι παίκτες εκείνοι που έδειξαν με την παρουσία τους πως μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο και τη νέα χρονιά. Ήδη έχουν γίνει, ως γνωστόν, οι πρώτες συζητήσεις με 10 ποδοσφαιριστές και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου ο Ολυμπιακός, θα προχωρήσουν και οι συζητήσεις.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, έχουν γίνει ορισμένες συζητήσεις με προπονητές που γνωρίζουν άριστα την κατηγορία, δίχως όμως να υπάρχει κάποια συμφωνία. Μέχρι το τέλος Ιουνίου το θέμα του προπονητή αναμένεται να έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό, με τον Ηλία Σολάκη να παραμένει στο τεχνικό τιμ, δίπλα στο νέο προπονητή.
Τα μεταγραφικά θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή και ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα, αλλά και την κατηγορία που θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά οι «ερυθρόλευκοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις