Τσάμπιονς Λιγκ: Στα κανονικά γήπεδα οι ρεβάνς της φάσης των «16»

Σε Βαρκελώνη, Μάντσεστερ, Μόναχο και Τορίνο αναμένεται να διεξαχθούν οι εξ αναβολής επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ προτού οι ομάδες μεταφερθούν στη Λισαβόνα για το Final-8, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.

Τα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση καθημερινά διαφοροποιούνται και επεκτείνονται μέχρι και την 17η του μηνός, όταν και θα υπάρξει οριστική απόφαση από την UEFA.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία φερόταν να έχει ζήτησει από τα τέσσερα ζευγάρια που έχουν απομείνει να παίξουν τη ρεβάνς για τους «16», να μετακομίσουν σε ουδέτερο γήπεδο, κάτι που φέρονταν να έχουν αρνηθεί τα κλαμπ.

Η Equipe έρχεται τώρα να κάνει λόγο για απόφαση να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί στα γήπεδα που επρόκειτο να λάβουν χώρα βάσει προγραμματισμού, ωστόσο, προφανώς δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Δηλαδη, τα ματς Γιουβέντους – Λυών, Μπάγερν – Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα – Νάπολι θα διεξαχθούν σε Τορίνο, Μόναχο, Μάντσεστερ και Βαρκελώνη αντίστοιχα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις