Στις 21/6 οι εκλογές του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας

H  Εκτελεστική  Επιτροπή  του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας καλεί τα μέλη του στην  Τακτική  Γενική Συνέλευση  την Κυριακή  21 Ιουνίου στις 3 μ.μ.  και σε περίπτωση μη απαρτίας τη Δευτέρα 22/6 στις 3 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας την ίδια μέρα  Δευτέρα 22  Ιουνίου 2020 και ώρα 5 μ.μ. έως  8 μ.μ.. στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο (γραφεία του Συνδέσμου-κερκίδες του γηπέδου).
Η Γενική Συνέλευση είναι εκλογοαπολογιστική  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα κάτωθι: 1) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Απερχόμενης Ε.Ε. και Ελεγκτικής Επιτροπής. 2) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών. 3) Εκλογές για την ανάδειξη: α) Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και β) Ελεγκτικής Επιτροπής.
Παρακαλούνται όσα μέλη ενδιαφέρονται για την υποβολή υποψηφιοτήτων  για την Εκτελεστική Επιτροπή  και την Ελεγκτική Επιτροπή  να καταθέσουν την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 19  Ιουνίου 2020 είτε με email στο [email protected]  είτε στον  γραμματέα  του Συνδέσμου κ. Γιαννούτσο Αριστείδη στα γραφεία του Συνδέσμου (κατόπιν συνεννοήσεως).