TV: Οι ταινίες της Κυριακής (14/06)

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ προβάλει την ξένη ταινία «Norbit». Ο καλοκάγαθος Νόρμπιτ είναι παντρεμένος με την… τεράστια στρίγγλα Ρασπιούσια. Όταν συναντά την πανέμορφη Κέιτ, με την οποία ήταν ερωτευμένος μικρός, θα μεταχειριστεί κάθε δυνατό τρόπο για να είναι μαζί της.

Στις 22:10 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια φαντασίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά». Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την περιπέτεια. Όταν βρεθεί λοιπόν στο δρόμο του η Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του, καταλαβαίνει ότι σύντομα η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι. Προς το παρόν, φυσικά, ο Τζακ δεν είναι σίγουρος αν η τυχαία(;) συνάντησή τους οφείλεται στην… μυθική γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της Αντζέλικα να ανακαλύψει την θρυλική “Πηγή της Αιώνιας Νεότητας”. Όταν όμως οι καταστάσεις τον φέρουν απέναντι από τον κουρσάρο Μαυρογένη, τον φόβο και τον τρόμο όλων των πειρατών, τότε πλέον δεν θα έχει καμιά αμφιβολία! Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δυσκολεύεται να αποφασίσει ποιος από τους δύο είναι χειρότερος: ο διαβόητος και επικίνδυνος αρχιπειρατής ή η πανούργα, αλλά ακαταμάχητα σαγηνευτική, Αντζέλικα;

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (14/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:00 Επτά Χρόνια Γάμου – Ελληνική ταινία – ΑΝΤ1

17:20 Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά – Ξένη ταινία – STAR

18:15 Ένα Βότσαλο στη Λίμνη – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ1

20:00  Η Κόρη μου η Σοσιαλίστρια – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50 Ο Δήμος Από τα Τρίκαλα – Ελληνική ταινία – MEGA

21:00 Ο Σπαγγοραμένος – Ελληνική ταινία – STAR

21:15  Norbit – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:10  Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά – Ξένη ταινία – ALPHA

22:30 Η Λιμουζίνα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ2

00:30 Jack and Jill – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις