Ανακοίνωση εξέδωσαν οι απλήρωτοι του Καραϊσκάκη

Οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Άρτας εξέδωσαν ανακοίνωση με αποδέκτη τη διοίκηση της ομάδας στην οποία κάνουν λόγο για “ζωτικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα”. Καλούν επίσης τη διοίκηση της ομάδας να τακτοποιήσει αυτά τα ζητήματα και να αποφεύγει τις δηλώσεις περί… εξόφλησης, μιας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

“Εκτιμούμε την προσπάθεια της διοίκησης να επιλύσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους – επαγγελματίες – ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ωστόσο, υπάρχουν, ακόμη, ζωτικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα και είναι γνωστά στους ανθρώπους που καθορίζουν τις τύχες της.

Στην παρούσα φάση δεν θα προβούμε σε ονομαστικές αναφορές χρηματικών οφειλών ή άλλων υποχρεώσεων, αλλά θα περιμένουμε την επικείμενη έλευση του προέδρου Νίκου Καγιούλη έτσι ώστε αφενός να συζητήσουμε μαζί του, αφετέρου να γίνουν πράξη τα συμφωνηθέντα και τηρηθέντα από την αρχή της σεζόν. Εφόσον αυτό δεν λάβει χώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Εν αναμονή αυτού του γεγονότος, εκτιμούμε ότι, θα ήταν φρόνιμο και σκόπιμο για το καλό της ομάδας, να αποφεύγονται δημόσιες τοποθετήσεις «ότι άπαντες εξοφλήθηκαν…….. και η ομάδα…….συνεχίζει………την προσπάθεια της» καθώς είναι γνωστό «εν τοις παροικούντες τη Ιερουσαλήμ» η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε.

Οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας”.