Κρατά τον βασικό κορμό ο Σαρακηνός

Η διοίκηση του Σαρακηνού έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, με τον πρόεδρο Θόδωρο Γκλαβίνη και τους συνεργάτες του να επιδιώκουν την παραμονή του βασικού κορμού, ώστε με ορισμένες προσθήκες ο Σαρακηνός να είναι ξανά αξιόμαχος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών ήδη έχει συμφωνήσει… Συγκεκριμένα, οι Στέργιος Γράντας (6 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα) και Γιάννης Κοντογιάννης (3 συμ.), που θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων. Επίσης, οι αμυντικοί Νίκος Γιαμαλής (17 συμ.-2 γκολ), Παναγιώτης Γιοβάνης (16 συμ.), Νίκος Στύλας (7 συμ.), Γιώργος Μαστακούλης (5 συμ.), οι μέσοι Ανέστης Μαστακούλης (20 συμ.-5 γκολ), Γιώργος Κωνσταντάκος (13 συμ.-2 γκολ), Αλ Χασάν Σουμά (7 συμ.-1 γκολ) και οι επιθετικοί Νίκος Αντωνίου (16 συμ.-2 γκολ) και Κώστας Δημόπουλος (1 συμ.).
Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις αναμένεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή να προστεθούν και άλλα ονόματα, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από την περσινή ομάδα. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και εξελίξεις στα μεταγραφικά, ενώ οι άνθρωποι του Σαρακηνού θέλουν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και ορισμένοι πιτσιρικάδες από τα τμήματα υποδομής.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις