“Μάχη” παραμονής σε Τρίπολη και Αγρίνιο

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα θα αναμετρηθούν στην Τρίπολη ο Αστέρας με τον Πανιώνιο και στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με την ΑΕΛ.
Στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας στις 19.30 υποδέχεται τον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Οι Αρκάδες είχαν νικήσει την ΑΕΛ στη Λάρισα με 2-1, ενώ ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει του Βόλου στη Ν. Σμύρνη με 1-0. Το μεγαλύτερο κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι «μάχονται» για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Λεωνίδας Βόκολος, προπονητής του Πανιωνίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αραμπούλι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.
Στο άλλο αποψινό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει στις 20.00 στο Αγρίνιο την ΑΕΛ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Η ήττα από τη Λαμία έφερε τους «κίτρινους» σε δύσκολη θέση, καθώς ο ουραγός Πανιώνιος μείωσε στους τρεις τους βαθμούς της διαφοράς.
Ο τεχνικός των «καναρινιών» δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κνετ, Σιένστεντ και Ταχάρ.
Mε τον Μανώλη Μπέρτο στην αποστολή βρίσκεται η ΑΕΛ από χθες στο Αγρίνιο. Μετέχουν κανονικά και οι Παπάζογλου, Καρανίκας, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλών, που θα παίξουν χωρίς τους τραυματίες Μόρα, Κάτσε, αλλά και τον Γκόλια, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.
Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ έχει ως εξής:
19.30 Αστέρας Τρ.-Πανιώνιος
20.00 Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Η βαθμολογία
7. Αστέρας Τρ. 33
8. Ατρόμητος 33
9. Λαμία 31
10. ΑΕΛ 30
11. Βόλος 30
12. Ξάνθη 18
13. Παναιτωλικός 17
14. Πανιώνιος 14
*Ξάνθη, Ατρόμητος, Αστέρας, Πανιώνιος, Παναιτωλικός και ΑΕΛ έχουν ένα ματς λιγότερο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις