Γιάτσιος: Κάναμε μπροστά για να αποφύγουμε το περσινό πάθημα

Ο νέος πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Κώστας Γιάτσιος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” μίλησε για τη νέα προσπάθεια στον σύλλογο. Αρχικά, είπε: «Κατ’ αρχάς να ευχηθώ να έχουμε όλοι μας υγεία μια και το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Με τον κορωνοϊό να εξακολουθεί να υφίσταται δεν ξέρουμε ακόμη τί μας περιμένει. Οι συνθήκες παραμένουν ιδιαίτερες, ενώ δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παρακάτω θέματα:
Για την έγκαιρη εκλογή της νέας διοίκησης: «Ουσιαστικά συνεχίζουμε οι ίδιοι στη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου. Όλα τα παιδιά που μετέχουν στο Δ.Σ. είναι έμπειρα. Κάναμε και πάλι μπροστά γιατί θέλαμε να αποφύγουμε το περσινό πάθημα. Τότε άργησε πολύ να εκλεγεί η νέα διοίκηση και αναγκαστήκαμε να ψάχνουμε για παίκτες μέσα στον Σεπτέμβριο. Από την πλευρά μας, περιμέναμε μήπως εμφανιστούν και άλλοι παράγοντες που θα ήθελαν να εμπλακούν με τα διοικητικά, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρξε ενδιαφέρον αποφασίσαμε να παραμείνουμε. Δεν μείναμε ασυγκίνητοι γιατί ο σύλλογός μας πρεσβεύει πολλά πράγματα. Εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου την οποία έχει διαφημίσει στο Πανελλήνιο.
Αναλάβαμε ξανά μία μεγάλη ευθύνη και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά. Όπως προείπα το μέλλον είναι αβέβαιο όσον αφορά τις δράσεις του σωματείου, καθώς και σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα».
Για τον αγωνιστικό στόχο του Ρήγα: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, ασφαλώς και θέλουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, αυτό επιτάσσει και η μεγάλη ιστορία του Ρήγα Φεραίου. Θα δώσουμε μεγάλο βάρος στα νέα παιδιά, όπως κάναμε πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Επιδίωξή μας είναι ένα ρόστερ με φιλόδοξους παίκτες από την περιοχή του Βελεστίνου, αλλά και γενικότερα από το νομό Μαγνησίας.
Επίσης, θα είμαστε πολύ κοντά ως διοίκηση στην ακαδημία του συλλόγου. Ο Ρήγας έχει παράδοση στο να βγάζει ταλέντα. Κάθε Βελεστινιώτης θέλει να βλέπει τα παιδιά της κωμόπολής μας να φτάνουν σε σημείο να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του Ρήγα. Η χαρά μας θα είναι μεγαλύτερη αν ο σύλλογός μας αποτελέσει σκαλοπάτι για κάθε ταλαντούχο παίκτη, προκειμένου αυτός να κάνει στη συνέχεια επαγγελματική καριέρα».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Η δύναμη του Ρήγα πηγάζει από τον κόσμο του. Οι φίλαθλοι πάντα βοηθούν την ομάδα ηθικά και οικονομικά, στο μέτρο του δυνατού ο καθένας. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Κανείς δεν περισσεύει…».
Για το ότι κάποια ματς έδρας μπορεί να δοθούν μακριά από το Βελεστίνο: «Περιμένουμε και τα έργα ανάπλασης στο στάδιο Βελεστίνου. Είναι να γίνουν κάποια έργα σε αποδυτήρια, χλοοτάπητα, ταρτάν, δημοσιογραφικά θεωρεία και προπύλαια, οπότε ίσως χρειαστεί τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια να τα δώσουμε σε άλλο γήπεδο. Ίσως δηλώσουμε ως έδρα για το ξεκίνημα της νέας περιόδου το γήπεδο του Αερινού».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις