Austrian Boys: Δεν τους βγήκε το πείραμα και ψάχνουν πισωγυρίσματα;

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys απαντώντας στις φήμες περί συγχώνευσης του Ολυμπιακού Βόλου με την ΠΑΕ Βόλος, με την οποία είναι κάθετα αντίθετοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε με αφορμή τις φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα πως για μας υπάρχει μόνο Ολυμπιακός Βόλου και τίποτα άλλο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να παίξει με την καψούρα μας. Όποιος το κάνει θα μας βρει απέναντι του όπως έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα μόνο ως αστεία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε. Για εμάς ήταν, είναι και θα είναι αδιάφορη η ξενόφερτη ομάδα που χρησιμοποιεί το όνομα και την έδρα της πόλης μας και που οι ιδιοκτήτες της δεν μας έδιναν την φυσική μας έδρα να την χρησιμοποιήσουμε. Και που πολεμούσαν την ομάδα μας τόσα χρόνια. Δεν τους βγήκε το πείραμα και ψάχνουν πισωγυρίσματα; Μακριά!!!
Εμείς δεν κοιτάμε κατηγορίες και δόξες και χαρές. Όπου κι αν παίζει η ομάδα μας θα είμαστε εκεί. Είτε στο τοπικό και την Δ εθνική είτε στην Σουπερλίγκα και την Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στο λαό του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις